به همت معاونت غذا و دارو:
برگزاری جلسه آشنایی با برچسبگذاری مواد غذایی و نشانگرهای رنگی ویژه همه صنوف
جلسه آشنایی با برچسبگذاری مواد غذایی و نشانگرهای رنگی باهدف آگاهسازی در مورد برچسب نشانگر رنگی تغذیهای، شناسه و برچسبهای رهگیری کنترل اصالت، جلسهای برگزار شد.
![](/thumbnail/550-367_100/uploads/1/IMG-20190715-WA0002.jpg)
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، جلسه آشنایی با برچسبگذاری مواد غذایی و نشانگرهای رنگی بهمنظور آشنایی با اصالت کالاهای سلامتمحور جلسهای با حضور کارشناسان تغذیه در محل اتاق اصناف واقع در خیابان شریعتی، خیابان بهار با حضور ویژه همه صنوف، 24 تیر 98 برگزار شد.
در این جلسه، مهندس بیتا نافعی کارشناس و نماینده اداره نظارت بر مواد خوراکی آشامیدنی و آرایشی، بهداشتی معاونت غذا و دارو تهران به ارائه توضیحاتی پیرامون مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی پرداختند و نکات مهمی را در هنگام خرید محصولات غذایی وارداتی و تولیدات داخلی باید به آنها توجه کرد، بیان کردند.
مهندس نافعی در خصوص برچسب رهگیری اصالت کالا (برچسب کنترل اصالت و سلامت فرآوردههای سلامتمحور) گفت: یکی از شاخصهای بررسی اصالت فرآوردههای غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی آماده مصرف (فرآیند شده) وارداتی نظیر شکلات، بیسکویت، آدامس، انواع کرم، شامپو، رنگ مو، خمیردندان و سایر محصولات، ابزاری جهت نظارت مردمی بر محصول مصرفی و ایجاد ارتباط بین مصرفکنندگان و مراجع تائید کننده جهت تضمین اصالت و سلامت کالا است.
در ادامه کارشناس و نماینده اداره نظارت بر مواد خوراکی آشامیدنی و آرایشی، بهداشتی در مورد انواع برچسب رهگیری اصالت کالا شامل برچسبهای قدیمی، برچسبهای جدید و برچسبهای تقلبی و نامعتبر، برچسب رهگیری اصالت کالا، شناسه رهگیری، بارکد میلهای (شماره تجاری فرآورده)، سری ساخت، تاریخ انقضاء، کد ۱۶ رقمی، سامانههای استعلام اصالت بهصورت عملی توضیحات جامع و مبسوطی را ارائه کرد و در بین جلسه ماکتهای آموزشی کالا و برچسب کالا، بروشورهایی با عناوین سلامت و ایمنی کالاهای سلامتمحور تولید داخل و کالاهای سلامتمحور وارداتی، بین حاضرین توزیع و آموزش داده شد.
در پایان مهندس یادآور شد: حداقل اطلاعاتی که هر شهروند باید داشته باشد، شامل نام و نام تجاری محصول، نام و کشور تولیدکننده، تاریخ تولید، انقضاء و سری ساخت محصول که شماره هفترقمی با فرمت شبیه 14498/34، پروانه بهداشتی ورود، مواد تشکیلدهنده، برچسب نشانگر رنگی تغذیهای، آرم سازمان غذا و دارو و علامت استاندارد ایران، آموزش داده شد.
خبر:آب پر
عکس :همکار
ارسال به دوستان