محتوای خبری معاونت غذا و دارو

برگزاری جلسه آموزش مبانی، نحوه مستند سازی و ممیزی سیستم تجزیه و تحلیل خطر و نقطه کنترل بحرانی

جلسه ای با حضور مسئولین فنی کارخانجات و واحدهای تولیدی مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران ویژه مسئولین فنی واحدهای تحت نظارت معاونت غذا و دارو برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو تهران جلسه آموزش مبانی، نحوه مستند سازی و ممیزی سیستم تجزیه و تحلیل خطر و نقطه کنترل بحرانی (HACCP) روز یکشنبه 20 تیرماه در سالن شورا معاونت غذا و دارو برای مسئولین فنی واحد های تحت نظارت معاونت غذا و دارو برگزار شد.
HACCP یک سیستم پیشگیری کننده در کنترل مواد غذایی است که به کسب اطمینان از سلامت غذا کمک می کند به عبارتی یک روش مستند و قابل تایید برای شناسایی و ارزیابی مخاطرات، و نقاط کنترل بحرانی و نیز اجرای یک سیستم پایش می باشد.
کارشناسان ارشد معاونت غذا و دارو به تشریح و شفاف سازی اصول HACCP برای شرکت کنندگان پرداختند. اهم موضوعاتی که در جلسه امروز آموزش داده شد عبارت بودند از شناسایی و ارزیابی مخاطرات موجود در فرآیندهای غذایی مانند مخاطرات بیولوژیک، شیمیایی و فیزیکی؛ تعیین نقاط کنترل بحرانی که در آن مرحله می توان مخاطرات را حذف نمود یا کاهش داد؛ تعیین حدود بحرانی و مهمترین معیارهای حدود بحرانی، پایش برای کسب اطمینان از کنترل صحیح و موثر.
در ادامه روش های پیاده سازی سیستم HACCP که شامل تشکیل تیم و تعریف مسئولیت مدیریت در اجرای این سیستم  و گام های اجرایی طرح می باشد آموزش داده شد.
جلسه با تشکیل کارگاه و پرسش و پاسخ به اتمام رسید./ق

کلمات کلیدی
تهیه کننده: