محتوای خبری معاونت غذا و دارو

به همت معاونت غذا و دارو اجرا شد

برگزاری جلسه آموزش مضرات قند و نمک برای مسئولین رابطین سلامت

مهمترین علت مرگ و میر در کشور، بیماری های غیر واگیر است و تغذیه نامناسب و مصرف زیاد قند، نمک و چربی از مهمترین عوامل خطر آن است که با کاهش مصرف این سه ماده فریبنده به حفظ سلامتی خویش کمک کنیم.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، در این جلسه، مهندس بیتا نافعی و مهندس فائزه نوین، کارشناسان و نمایندگان اداره نظارت بر مواد خوراکی آشامیدنی و آرایشی، بهداشتی معاونت غذا و دارو به ارائه توضیحاتی پیرامون مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی پرداخت و گفت: مصرف قند وشکر کالری زیادی برای بدن تأمین می‌کند، اما متأسفانه فاقد مواد مغذی لازم هستند. بنابراین باید سهم ناچیزی از انرژی دریافتی روزانه را تشکیل دهند.
مهندس نوین با بیان این که شکر افزوده، عامل اصلی بروز مشکلات سلامتی است گفت: قند و شکر کالری زیادی برای بدن تأمین می‌کنند اما متأسفانه فاقد مواد مغذی لازم هستند، بنابراین باید سهم ناچیزی از انرژی دریافتی روزانه را تشکیل دهند. برخی از انواع قندها به‌طور طبیعی در میوه‌ها، سبزی‌ها و سایر مواد غذایی یافت می‌شوند اما بسیاری از مواد غذایی که مصرف می‌شوند دارای شکر افزوده هستند.
مهندس نافعی افزود : نمک، ماده‌ای است که در تمام سلول‌ها وجود دارد. نمک دارای ماده مؤثر سدیم است که در بدن نقش‌های زیادی دارد و همچنین به‌عنوان یک نوع چاشنی است که به غذا افزوده می گردد و باید حتماً مصرف شود.
وی در ادامه گفت:  در کشور ما مواد غذایی شور و پرنمک زیاد خورده می‌شود و ایران جزء پرمصرف‌ترین کشورها است. به‌طوری‌که بر اساس مطالعات انجام‌شده میانگین مصرف نمک بیش از 2 برابر مقدار توصیه‌شده سازمان جهانی بهداشت است و علی‌رغم اثرات مفید نمک مصرف زیاد آن می‌تواند باعث بروز برخی مشکلات شود که شامل ابتلا به پرفشاری خون، سرطان معده، افزایش خطر ابتلا به بیماری قلبی و عروقی و پوکی استخوان است.
در پایان، بین حاضرین شرکت کننده ، پمفلت های آموزشی توزیع و آموزش داده شد.
توضیح این که، این جلسه‌ باهدف آگاه‌سازی مسئولین رابطین سلامت در خصوص مضرات قند و نمک با همکاری معاونت غذا و دارو و شبکه بهداشت بهداشت جنوب، دی ماه 95 در محل سالن شورای مرکز بهداشت جنوب برگزار شد.
خبر:آب پر



کلمات کلیدی
خدیجه  آب پر
تهیه کننده:

خدیجه آب پر