محتوای خبری معاونت غذا و دارو

به همت معاونت غذا و دارو

برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از مسمومیت‌ها غذایی در مجموعه ورزشی ورامین امام حسن مجتبی علیه اسلام

جلسه آموزشی باهدف آشنایی عموم مردم در خصوص انواع مسمومیت‌های غذایی، راهکار و پیشگیری از آن‌ها در مجموعه ورزشی امام حسن مجتبی علیه اسلام واقع در کیلومتر هفت ورامین برگزار شد.

گالری عکس 
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، جلسه آموزشی باهدف افزایش آگاهی گروه‌های مختلف جامعه در مورد مسمومیت غذایی و رعایت نکات بهداشتی در ارتقای دانش جامعه روز یکشنبه 12 آبان 98 در محل در مجموعه ورزشی ورامین امام حسن مجتبی علیه اسلام واقع در کیلومتر هفت ورامین برپا شد.
مهندس بیتا نافعی کارشناس واحد تحقیق و توسعه معاونت غذا و دارو در خصوص راه‌های پیشگیری از مسمومیت غذایی و رعایت نکات بهداشتی اعم از تمیز کردن دست‌ها و ظروف و شستن مواد غذایی، جدا نگه‌داشتن مواد غذایی خام و پخته، طبخ مواد غذایی به شیوه صحیح، روش‌های سرد کردن مواد غذایی و استفاده مجدد به شکل سالم توضیحاتی را ارائه داد.
وی همچنین نکاتی در خصوص علائم مسمومیت و اقدامات لازم پس از بروز علائم مسمومیت را تشریح کرد.
در ادامه کارشناس واحد تحقیق و توسعه معاونت غذا و دارو در خصوص خرید محصولات غذایی و آشامیدنی و توجه به طرح برچسب و بررسی نشانگر رنگی به‌منظور پیشگیری از خرید مواد غذایی غیربهداشتی توضیحات لازم را داد.
در پایان مهندس نافعی راه‌های شناسایی اقلام تقلبی و قاچاق از مواد غذایی بهداشتی دارای مجوزهای معتبر با بررسی برچسب اصالت را مطرح کرد و با حاضرین در جلسه به پرسش و پاسخ پرداخت.
خبرنگار: خدیجه آب پر
عکاس: مرتضی ابراهیمی

کلمات کلیدی
خدیجه  آب پر
تهیه کننده:

خدیجه آب پر