محتوای خبری معاونت غذا و دارو

به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران

برگزاری جلسه بررسی الزامات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص کسب‌وکارهای اینترنتی

جلسه بررسی الزامات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص کسب‌وکارهای اینترنتی و عرضه اقلام سلامت‌محور در فضای مجازی در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو؛ جلسه بررسی الزامات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص کسب‌وکارهای اینترنتی و عرضه اقلام سلامت‌محور در فضای مجازی روز چهارشنبه 15 اسفند 97 با حضور مهندس امیری مدیرکل فناوری اطلاعات و سامانه‌های سلامت سازمان غذا و دارو، دکتر نجاریان مشاور اجرایی معاونت غذا و دارو و کارشناسان و مدیران کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان تهران، معاونت‌های غذا و دارو و بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، ایران و شهید بهشتی، اتاق اصناف تهران، صنعت، معدن و تجارت استان تهران، اتحادیه کشوری کسب‌وکارهای مجازی، مرکز توسعه و تجارت الکترونیک و فروشگاه‌های مجازی و سایت دیجی کالا و شیپور در محل سالن شورای معاونت غذا و دارو برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر نجاریان ضمن خیرمقدم به حاضرین گفت: نظر به نقش فروشگاه‌های اینترنتی در عرضه اقلام سلامت‌محور، افزایش روزافزون کسب‌وکارهای مجازی و رویکرد جامعه به تهیه اقلام سلامت‌محور از فضای مجازی لزوم ضابطه‌مند شدن این سایت‌ها و فروشگاه‌های اینترنتی و انطباق عملکرد آن‌ها با ضوابط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و رسیدن به یک راهکار واحد و منسجم را از اهداف تشکیل جلسه برشمرد.
مشاور اجرایی معاونت غذا و دارو در ادامه در خصوص ضوابط عرضه محصولات سلامت‌محور توسط کسب‌وکارهای اینترنتی گفت: سازمان غذا و دارو، وابسته به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، الزامات عرضه محصولات سلامت‌محور در فضای مجازی را به مرکز توسعه تجارت الکترونیک درگذشته اعلام کرده است؛ و کسب‌وکارهای اینترنتی، ملزم به رعایت ضوابط عرضه محصولات سلامت‌محور اعم از دارو، فرآورده‌های طبیعی و سنتی، مواد غذایی و محصولات آرایشی و بهداشتی وارداتی و تولید داخل، مکمل‌های غذایی و تغذیه‌ای و تجهیزات و ملزومات پزشکی هستند.
وی سپس به ارائه الزامات و استثنائات در عرضه محصولات سلامت‌محور در اینترنت پرداخت و مدیران و کارشناسان حاضر در حوزه‌های ذکرشده توضیحات لازم در خصوص این الزامات و استثنائات را ارائه دادند؛ و حاضرین در جلسه به بحث و تبادل‌نظر پرداخت.
در پایان مقرر شد، مرکز توسعه تجارت الکترونیک نسبت به بازنگری و اصلاح الزامات مربوط به صدور مجوز نماد الکترونیک اقدام و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را در خصوص ضوابط عرضه اقلام سلامت‌محور لحاظ کند.
همچنین اعضای کمیته پیگیری شیوه‌نامه مبارزه با قاچاق مواد خوراکی و آشامیدنی طی جلسات آتی با متولیان صدور مجوز کسب‌وکار اینترنتی نسبت به نهادینه نمودن الزامات عرضه محصولات سلامت‌محور در فضای مجازی از نگاه دانشگاه‌های علوم پزشکی و تبیین نظام ردیابی یا پایش فروشگاه‌های عرضه اقلام سلامت‌محور مجازی اقدام نمایند.
در پایان امیری ضمن تشکر از تشکیل جلسه یادشده، آمادگی سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را برای همکاری و پیگیری امور مرتبط با کسب‌وکارهای اینترنتی اعلام کرد.
 
کلمات کلیدی
خدیجه  آب پر
تهیه کننده:

خدیجه آب پر