محتوای خبری معاونت غذا و دارو

برگزاری کارگاه آموزشی ضوابط برچسب گذاری در معاونت غذا و دارو

کارگاه آموزشی در رابطه با الزامات عمومی برچسب گذاری محصولات غذایی در سالن شورا معاونت غذا و دارو برگزار شد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دار،کارگاه آموزشی در رابطه با الزامات عمومی برچسب گذاری محصولات غذایی در سالن شورا معاونت غذا و دارو با حضور دکتر نجاریان مشاور اجرایی معاونت غذا و دارو، مهندس کاظمیان رئیس امور عمومی معاونت و جمعی از کارشناسان برگزار شد.
در این کارگاه که توسط مهندس جواد پور آموزش داده شد به الزامات عمومی ضوابط بر چسب گذاری از قبیل درج نام و نام تجاری محصول، وزن محصول، شماره پروانه ساخت، تاریخ تولید و انقضا مصرف، مواد تشکیل دهنده، شرایط نگهداری، دستورالعمل آماده سازی و مصرف و الزامات و توصیه های بهداشتی تاکید شد.
در ادامه به درج اظهارات اخطاری مانند حضور برخی مواد مانند کافئین، آسپارتام و .... اشاره و گفته شد در صورت استفاده از تصاویر و عبارات بایستی دقت شود که این موارد باعث گمراهی مصرف کننده نگردد.
از دیگر مواردی که تاکید شد در برچسب گذاری رعایت شود چاپ جدول حقایق تغذیه ای و اطلاعات مربوط در خصوص تعداد و اندازه هر سهم موجود در محصول و میزان کالری و.... بود.
در پایان جلسه به سوالات مطرح شده از طرف شرکت کنندگان پاسخ داده شد و ابهامات موجود در این رابطه برطرف گردید./ق

کلمات کلیدی
تهیه کننده:

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *