برگزاری کلاس آموزشی اندازه گیری آنتی اکسیدان روغن در معاونت غذا و دارو
دوره آموزشی اندازه گیری میزان آنتی اکسیدان در روغن های سرخ کردنی برای کلیه کارشناسان بخش آنالیز دستگاهی در محل آزمایشگاه برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، در جلسه آموزشی اندازه گیری میزان آنتی اکسیدان ها که 2 مرداد 95 توسط مهندس ترابی کارشناس ارشد آنالیز دستگاهی برگزار گردید، ساختار و مکانیزم عمل انواع آنتی اکسیدان تشریح و درباره لزوم استفاده از آنتی اکسیدان در ترکیب روغن های سرخ کردنی توضیح و در ادامه، روش سنجش میزان آنتی اکسیدان توسط دستگاه گاز-کروماتوگرافی و تحلیل و محاسبات آن به طور کامل برای کارشناسان آموزش داده شد./ق
ارسال به دوستان