محتوای خبری معاونت غذا و دارو

برگزاری کلاس های بازآموزی برای کارشناسان آزمایشگاه کنترل مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی

مدیریت آزمایشگاه کنترل مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی به منظور ارتقا سطح علمی و به روز رسانی اطلاعات کارشناسان آزمایشگاه اقدام به برگزاری کلاس های آموزشی جهت کارکنان خود نمود.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دوره های آموزشی اندازه گیری پروفایل اسیدهای چرب و کنترل و پایش میانی تجهیزات آزمایشگاهی در تاریخ های 23 و 21 تیر ماه در محل آزمایشگاه کنترل مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی تشکیل شد.
مهندس شانشین  کارشناس ارشد و مسئول ایمنی آزمایشگاه در مورخ 21 تیر ماه اهمیت کنترل میانی تجهیزات به منظور حصول اطمینان از صحت کار دستگاه ها در انجام آزمون را توضیح داد و به تفکیک بخش ها به مرور روش های پایش میانی تجهیزات و همچنین آموزش کنترل و پایش ترازوها و پایش شیشه آلات آزمایشگاهی پرداخت.
مهندس ترابی کارشناس ارشد آنالیز دستگاهی در تاریخ 23 تیر ماه مراحل آماده سازی انواع روغن و چربی را بصورت عملی و تئوری توضیح داده و درادامه روش سنجش میزان درصد انواع اسید چرب توسط دستگاه گاز-کروماتوگرافی و نحوه ی تحلیل نتایج آن را آموزش دادند.

کلمات کلیدی
تهیه کننده: