محتوای خبری معاونت غذا و دارو

تبریک معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت هفته جهانی غذا

دکتر منان حاجی محمودی به مناسبت شانزدهم اکتبر (24 مهرماه) که از سوی جامعه جهانی تقویم شده هفته جهانی غذا را به همه دست‌اندرکاران و فعالان این حوزه تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، روز سه شنبه 23 مهر 98 دکتر منان حاجی محمودی در پیامی هفته جهانی غذا را به همه دست‌اندرکاران و فعالان این حوزه تبریک گفت.
و افزود: تقدم غذا بر سایر فاکتورهای قابل تأثیر بر سلامت جامعه نشان از اهمیت این موضوع دارد. غذا یکی از مهم‌ترین نیازهای بشری است که عوارض ناشی از ناایمن بودن آن علاوه بر اثرات مخرب بر جسم و روان افراد جامعه، موجب تحمیل هزینه‌های قابل‌توجهی می‌گردد که موضوعات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی را نیز تحت‌الشعاع قرار می‌دهد؛ بنابراین ایمنی غذا همواره موردتوجه متولیان امور بوده و است.
معاون غذا و دارو گفت: شعار ملی انتخابی سال جاری ' اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقاء سلامت حامل دو پیام است، یکی ارتقاء فرهنگ و دانش جامعه (آگاه‌سازی مردم) در رابطه با غذا و فراهم نمودن زمینه‌های آموزشی و دیگری نظارت جدی و دقیق بر زنجیره تولید و توزیع مواد غذایی توسط دانشگاه‌های علوم پزشکی است.
دکتر گفت: طبق وظیفه قانونی برنامه‌هایی برای نظارت و کنترل زنجیره تولید و تأمین مواد غذایی تدوین کرده است تا ضمن پیشگیری از تهدیدات ناشی از فرآورده‌های غذایی ناسالم (تقلبی، قاچاق و ...) از ایمنی و ارزش تغذیه‌ای مواد غذایی تولیدشده برای حفاظت از سلامت جامعه اطمینان حاصل کند.
 بنابراین با توجه به اینکه تغذیه بهتر و مناسب در نظام‌های غذایی درست و مناسب بیشتراست، کارخانه‌ها (واحدهای) تولیدی باید با تولید غذای سالم و ایمن موجبات سلامت جسم و روان افراد جامعه را فراهم نمایند و هزینه‌های مربوط به بیماری‌های ناشی از مواد غذایی ناسالم را که به آن بیماری‌های غیر واگیر گفته می‌شود؛ مانند بیمارهای قلبی و عروقی، برخی سرطان‌ها یا... که متأسفانه هزینه‌های گزافی هم دارد را کاهش دهند.
وی اظهار داشت: این معاونت در خصوص امر مهم ارتقاء فرهنگ و دانش یعنی آگاه‌سازی هم‌وطنان گرامی نیز طبق سنوات گذشته برنامه‌های آموزشی متنوعی را برگزار خواهد نمود.
دکتر حاجی محمودی تصریح کرد: برنامه‌های آموزشی در راستای شعار روز جهانی غذا، حضور در رسانه‌های جمعی، برگزاری جشنواره غذا، تقدیر از واحدهای تولیدی برتر، استقرار غرفه آموزشی در نماز جمعه، معابر عمومی نظیر مترو، بازار، دانشگاه، پخش کلیپ‌های آموزشی از طریق مانیتورهای سازمان زیباسازی شهرداری، آموزش حضوری در مدارس و... است. در پایان مزید توفیق همه همکاران و دست‌اندرکاران و تولیدکنندگان غذا را از خداوند متعال خواهانم و امیدوارم با تولید و توزیع غذای سالم، جامعه‌ای سلامت و بانشاط داشته باشیم.
خبرنگارو عکاس: خدیجه آب پر

 

کلمات کلیدی
خدیجه  آب پر
تهیه کننده:

خدیجه آب پر