محتوای خبری معاونت غذا و دارو

تدوین ضابطه ویژگی‌های بهداشتی و سلامت مواد و فرآوردهای غذایی آرایشی و بهداشتی در معاونت غذا و دارو

این ضابطه برای انواع دانه‌های روغنی حیوانی و گیاهی خام و روغن‌ها و چربی‌های خوراکی پالایش‌شده در صنایع غذایی تولید، واردات و صادرات کاربرد دارد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو؛ دکتر منان حاجی محمودی ضمن خیرمقدم و تشکر از مهندس نادر کریمیان و مهندس محمد رئوفی رئیس اداره غذایی آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو؛ هدف از برگزاری این جلسه را تدوین ضابطه ویژگی‌های بهداشتی و سلامت مواد؛ فرآوردهای غذایی آرایشی و بهداشتی دانه‌ها و میوه‌های روغنی، روغن‌ها و چربی‌های خوراکی دانست.
وی گفت: هدف از تدوین این ضابطه تعیین ویژگی‌های فیزیکی – شیمیایی و کیفی، بسته‌بندی، نشانه‌گذاری، نمونه‌برداری، روش‌های آزمون و حمل‌ونقل انواع چربی‌ها و روغن‌های گیاهی و حیوانی خوراکی خام و پالایش‌شده، مارگارین، مینارینو انواع دانه‌های روغنی به‌صورت متمرکز جهت نظارت بهتر، ارتقای ایمنی و سلامت و افزایش کیفیت فرآورده‌های روغنی است. همچنین این ضابطه در جهت حسن انجام کار در صدور مجوزهای ورود، ترخیص، مصرف و یکسان‌سازی صدور پروانه‌های ساخت بهداشتی و پروانه‌های بهداشتی ورود فرآورده‌ها و مواد اولیه مذکور با عنایت به مقررات حاکم بر آن دسته از محصولات و نیز چگونگی تولید و توزیع آن‌ها تدوین گردیده است؛ که با حاضرین در جلسه به بحث و تبادل‌نظر پرداخته شد.
توضیح اینکه این جلسه با حضور دکتر منان حاجی محمودی معاون غذا و دارو، دکتر تهمینه اکبر زاده مدیر نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی، مهندس محمد رئوفی رئیس اداره غذایی آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، مهندس نادر کریمیان کارشناس سازمان غذا و دارو، شرکت‌ها انجمن‌های صنایع غذایی تهران، مشهد، بندرعباس، کرمانشاه، مازندران در تاریخ 17 خرداد 95 در محل سالن شورای معاونت برگزار شد./ق

کلمات کلیدی
خدیجه  آب پر
تهیه کننده:

خدیجه آب پر