محتوای خبری معاونت غذا و دارو

تشکیل سومین جلسه قطب مرکزی یک کشوری باهمت معاونت غذا و دارو

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران: جلسه قطب مرکزی یک کشوری با محوریت راه‌های برخورد با قاچاق اقلام سلامت محور شفاف‌سازی قوانین مربوط به آزمایشگاه و داروخانه‌ها و تجهیزات پزشکی در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو سومین جلسه قطب مرکزی یک کشوری در 11 مهر 94 در سالن شورا معاونت غذا و دارو با حضور مدیران سازمان غذا و دارو ،معاونین و مدیران غذا و دارو دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران، اراک، ساوه، قم و جمعی از کارشناسان برگزار شد.
دکتر منان حاجی محمودی ضمن خوش‌آمد گویی و معرفی حاضرین در جلسه، به تقدیر و تشکر از مهندس مهدی زاده به خاطر هماهنگی‌های لازم در خصوص دعوت از تمامی حوزه‌های قطب جهت شرکت در جلسات قطب کشوری پرداخت و هر یک از دانشگاه‌ها گزارشی از عملکرد، توانمندی‌ها و مشکلات خود در حیطه‌های مختلف آزمایشگاه، غذا، دارو و تجهیزات پزشکی را ارائه نمودند و برای رفع موانع موجود از تجربیات همدیگر بهره‌مند جسته و به بحث و تبادل‌نظر پرداختند.
مهندس مهدی زاده ضمن تشکر از کسانی که به طور فعال در این جلسات شرکت می‌کنند؛ بابیان اینکه این قطب با تلاش دکتر حاجی محمودی جزو فعال‌ترین قطب‌های کشور است ، با اشاره به اهداف این جلسه گفت: ما به دنبال حل مشکلات با استفاده از توانمندی های و مشارکت اعضاء قطب هستیم و در جلسات شورای فرهنگی ریاست جمهوری پیشنهاد شد است که جلسات قطب قدرت تفویض اختیار بیشتری داشته باشند.
وی با اشاره به برگزاری جلسه معاونین غذا و دارو در تبریز که پایان همین هفته برگزار خواهد شد از اعضاء در خواست کرد پیشنهادات خود را جهت تشریک مساعی در موضوعات مختلف بیان نمایند.
دکتر دلاوری معاون غذا و داروی اراک در این جلسه با اشاره به این موضوع که در طول این مدت موضوعات و بخشنامه‌های جدیدی در خصوص بحث نسخه الکترونیک و "هفته جهانی غذا "مطرح گردیده است گفت: بهتر است در دستور کار جلسه همفکری‌های لازم جهت انجام هر چه بهتر کارها و استفاده کافی از ظرفیت جلسه در بین این چهار دانشگاه مطرح شود.
دکتر حاجی محمودی در خصوص کمبودهای دارویی و شاخص عملکرد و رتبه بندی معاونت‌های غذا و دارو دانشگاه‌ها از دکتر یلدا اردکانی مدیر نظارت بر امور دارو و مواد مخدر خواست تا در خصوص کمبود های دارویی و نحوه گزارش به قطب و امکان تبادل دارو بین دانشگاه ها بحث شود؛ و مقرر گردید در موارد بحرانی پیگیری امکان تبادل دارو در بین اعضای قطب امکان پذیر باشد.
و همچنین در حوزه تجهیزات پزشکی مقرر گردید از این پس در جلسات قطب نماینده ای از اداره کل تجهیزات پزشکی جهت بر طرف نمودن ابهامات موجود در این حوزه و نیز انعکاس سریع تر مشکلات به اداره کل تجهیزات حضور داشته باشند
بر اساس تصمیم دکتر حاجی محمودی و اعضاء حاضر در جلسه در خصوص مدیریت آزمایشگاه کنترل مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی مقرر گردید آزمایشگاه‌ها، ارسال پاسخ نمونه‌های بین آزمایشگاهی را تسریع نمایند و  و دستورالعمل کنترل میانی شیشه‌آلات به همراه چک‌لیست تهیه‌شده توسط دانشگاه تهران جهت اعلام نظر به آزمایشگاه کل غذا و دارو ارسال گردد.
وی در ادامه این جلسه گفت در جلساتی که با سازمان غذا و دارو با دکتر دیناروند برگزار شد خواسته اند که اگر زیرمجموعه‌هایی که درزمینهٔ نسخه الکترونیک pilot هستند اجرایی شده موضوع را در جلسات قطب اعلام نمایند که شهرستان ساوه یکی از دانشگاههایی  بود که به عنوان pilot برای اجرایی نمودن نسخه الکترونیک در نظر گرفته شد و از نماینده شهرستان ساوه خواست تا در مورد عملکرد این برنامه توضیحاتی را ارائه نمایند.
در پایان جلسه هر یک از مدیریت‌های غذا و دارو و تجهیزات پزشکی خلاصه‌ای از عملکرد خود را در جلسه عنوان نمودند.

کلمات کلیدی
خدیجه  آب پر
تهیه کننده:

خدیجه آب پر