جشنواره سالاد ویژه داوطلبان کارشناسان معاونت غذا و دارو برگزار شد
جشنواره سالاد باهدف افزایش مصرف سبزی، سالاد و حبوبات در سبد غذایی در معاونت غذا و دارو برگزار شد.
![](/thumbnail/550-367_100/uploads/1/1540020815967mbr.jpg)
گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو تهران، جشنواره غذای سالم همزمان با پنجمین روز از هفته جهانی غذا 25 مهر 97 با حضور دکتر حاجی محمودی معاون غذا و دارو و دکتروسکویی رئیس دفتر مشاور بانوان در محل ساختمان شماره 2 برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو تهران، جشنواره غذای سالم همزمان با پنجمین روز از هفته جهانی غذا 25 مهر 97 با حضور دکتر حاجی محمودی معاون غذا و دارو و دکتروسکویی رئیس دفتر مشاور بانوان در محل ساختمان شماره 2 برگزار شد.
دکتر حاجی محمودی گفت: رژیم غذایی سالم نیازهای اساسی بدن به املاح، ویتامینها و مواد مغذی را بدون تهدید بهاضافه وزن و ایجاد بیماری فراهم میکند.
وی تصریح کرد: غذاهای سنتی ایرانی مشروط به رعایت طبخ سالم (کمچرب، کمنمک و آب پز) به دلیل تنوع و تعادل با معیارهای تغذیه سالم انطباق بیشتری دارند.
معاون غذا و دارو یادآور شد: هرم غذایی خانواده و رژیم غذایی باید بهگونهای باشد که مطابق با هرم تزیین شود و از پنج رنگ سفید، سبز، قرمز، بنفش و زرد و نارنجی در آن استفادهشده باشد.
همچنین در جشنواره تهیه سالاد معاونت غذا و دارو دانشگاه جمعی از کارکنان این معاونت با استفاده از مواد اولیه باکیفیت، اقدام به تهیه سالاد کردند که در داوری این سالادها علاوه بر طعم و مزه، سالم بودن آن نیز مورد ارزیابی قرار گرفت.
ماندانا جواد پور و معصومه سام نژاد (گروه H&M) گروه اول، بهاره مرتضایی و معصومه دانشفر (گروه ویتامین C) و سمیه رشیدی و نیکدل (گروه جوانه) بهطور مشترک گروه دوم و زهرا عنبرستانی و اکرم مظفری گودرزی (گروه امگا) گروه سوم انتخابشده و جوایزی به آنها اهدا شد.
ارسال به دوستان