جلسه بررسی ایجاد فرصت ارتقا سطح تحصیلی کارکنان در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
جلسهای با عنوان بررسی ایجاد فرصت ارتقا سطح تحصیلی کارکنان باهدف ارتقاء توانمندی نیروی انسانی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران، جلسهای بهمنظور بررسی ایجاد فرصت جهت ارتقاء سطح تحصیلی کارکنان باهدف توانمندسازی نیروی انسانی در معاونت غذا و دارو برگزار شد.
در جلسهای که باهدف ارتقاء توانمندی نیروی انسانی با تکمیل تحصیلات برگزار شد؛ دکتر حاجی محمودی معاون غذا و دارو، دکتر نمازی شبستری مدير توسعه سازمان و سرمايه انساني دانشگاه، دکتر غلامی مدیر داروخانههای دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر نجاریان مشاور اجرایی معاونت غذا و دارو و سایر اعضا حضور داشتند.
محور اصلی جلسه بررسی راههای ایجاد فرصت جهت ارتقا سطح تکمیلی کارکنان بهمنظور افزایش مهارت درزمینهٔ شغلی بوده که نخستین بار در سال 1388 در هیات امنا دانشگاه کلید خورده است.
در این جلسه ضمن شفافسازی تعریف و اصطلاحات رایج درروند آموزش ضمن خدمت، پیشنهادها زیر به موردبحث و بررسی گذاشته شد: ایجاد مرکز آموزش ضمن خدمت کارکنان نظام سلامت کشور و تعریف ساختار سازمانی برای مرکز فوق، شناسایی و تدوین نیازها و اولویتهای آموزشی کارکنان، شناسایی توانمندیهای علمی و مهارتی مشاغل فعال در دانشگاه، شناسایی و پیگیری منابع موردنیاز برای اجرای برنامههای آموزش ضمن خدمت، طراحی و اجرای برنامههای آموزش ضمن خدمت کارکنان دانشگاه، ارزشیابی فراگیران در پایان هر دوره پودمان و صدور مدارک معادل نظام آموزش عالی، تشکیل شبکه همکاری آموزش ضمن خدمت کارکنان نظام سلامت با کمک دانشگاههای علوم پزشکی کشور به شکل ملی و منطقهای بود./ق
نظر دهید