محتوای خبری معاونت غذا و دارو

به همت معاونت غذا و دارو

جلسه هم‌اندیشی متولیان و مدیران تولید محصولات غذایی و بهداشتی برگزار شد

جلسه ای با هدف هم‌اندیشی، پدافند غیرعامل و بررسي راه‌کارهایی به‌منظور کاهش چشمگیر زیان‌ها و ضربه به پیکره صنعت و اقتصاد کشور و تبدیل تهدیدها به فرصت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، اين جلسه با حضور معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران، رئیس اداره پدافند غیرعامل دانشگاه علوم پزشکی تهران، مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی، مدیر آزمایشگاه نظارت بر مواد خوراکی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی، اعضاي هیئت‌علمی دانشگاه، کارشناسان اداره نظارت و مدیران و متولیان محصولات غذایی و بهداشتی 26 آذر 98 در سالن شورا معاونت غذا و دارو برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر منان حاجی محمودی، معاون غذا و دارو  ضمن خیرمقدم و تشکر از شرکت‌کنندگان در جلسه هدف از نشست را هم‌اندیشی، پدافند غیرعامل و اتخاذ راه‌کارهایی به‌منظور کاهش چشمگیر زیان‌ها و ضربه به پیکره صنعت و اقتصاد کشور و تبدیل تهدیدها به فرصت عنوان کرد.
در ادامه مهندس زینب آقا محسنی مدیر نظارت بر مواد غذایی ارایشی و بهداشتی موضوع جلسه را مشتمل بر ارائه گزارش اقدامات معمول اداره نظارت بر مواد غذایی؛ آرایشی و بهداشتی و بررسی احتمال وجود جسم خارجی در محصولات کارخانه‌ها تحت پوشش عنوان کرد که در این خصوص حاضرین در جلسه به بحث و تبادل‌نظر در خصوص مسائل جاری به پرداخته و پیشنهاد‌ها خود را ارائه دادند.
همچنین راهکارهایی نظیر بهبود نوع بسته‌بندی و ردیابی محصولات عرضه‌شده از کارخانه تا سطح مصرف‌کننده، استفاده از استانداردهای روز دنیا در فرآیند تولید، الزام نصب تابلوی اعلام کنترل تولید در تمام مراحل آموزش مصرف‌کنندگان و توزیع‌کنندگان در خصوص لزوم خریداری اقلام سلامت از محل‌های مجاز و مورد تائید و مراکز پخش رسمی از جمله مطالب موردبحث در جلسه بود.
 
خبرنگار: آزاده کسایی
عکس: مرتضی ابراهیمی

 

کلمات کلیدی
خدیجه  آب پر
تهیه کننده:

خدیجه آب پر