محتوای خبری معاونت غذا و دارو

حضور دانشجویان دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران در معاونت غذا و دارو

دانشجویان دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران باهدف کارآموزی عملی در حین تحصیل و آشنایی با فعالیت‌ها و عملکرد معاونت غذا و دارو از این معاونت بازدید کردند.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو؛ جمعی از دانشجویان داروساز دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران، یکشنبه 28 بهمن 97 در محل سالن شورای معاونت، در نشستی با حضور دکتر ابوالفضل نجاریان مشاور اجرایی معاونت غذا و دارو دانشگاه، با فعالیت‌ها و عملکرد معاونت غذا و دارو آشنا شدند.
دکتر نجاریان ضمن خیر مقدم به معرفی معاونت غذا و دارو  و تاریخچه این معاونت پرداخت و گفت: معاونت غذا و دارو از سال 85 از معاونت سلامت جدا شد به صورت مستقل فعالیت خود را آغاز کرد.
 وی ادادمه داد: معاونت غذا و دارو از ۵ مدیریت دارو و مخدر، غذا، تجهیزات پزشکی، آزمایشگاه، واحد تحقیق و توسعه تشکیل شده است؛ و دارای واحد حسابداری، روابط عمومی، امور عمومی می باشد.  
در ادامه دکتر مهشید مظفری مدیر اداره نظارت بر مواد دارویی و مخدر در ارتباط با وظایف مدیریت دارو افزود:  این مدیریت بر نحوه توزیع و عرضه و خدمات درمانی داروئی در سطح استان فعالیت می‌کند و وظایف خود را در حوزه‌های شرکت‌های توزیع دارو، داروخانه‌های خصوصی، بیمارستانی، توزیع داروهای تحت کنترل و کارخانه‌ها تولید دارو اعمال می‌کند.
وی عملکرد معاونت غذا و دارو را علاوه بر پشتیبانی و حمایت از دیگر مدیریت‌ها، مساعدت دارویی عنوان کرد و گفت: در این مدیریت با بودجه‌ای که  توسط سازمان غذا و دارو در نظر گرفته‌شده است مساعدت در خصوص بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج صورت می‌پذیرد.
دکتر پروین مجدی نسب به‌صورت خلاصه در خصوص عملکرد مدیریت امور فراورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل توضیحاتی را ارائه نمود و گفت: این مدیریت شامل نظارت و بازرسی، آموزش است که نظارت و بازرسی در سطح تولید (mqc)، سطح عرضه (pmqc)) فعالیت می‌نماید و واحدهای تحت نظارت شامل کارخانه، شرکت‌های پخش و واحدهای عرضه‌کننده محصولات (عطاری، داروخانه) می باشد و در خصوص آموزش برگزاری سمینار و بازآموزی، برگزاری کلاس‌های آموزشی به صنف عطار از فعالیت های این مدیریت می باشد.
دکتر کارگر نیز در خصوص نحوه فعالیت واحد تحقیق و توسعه توضیحاتی را ارائه نمود.
مهندس غفوری رئیس اداره تجهیزات و ملزومات پزشکی را این اداره را جدیدترین مدیریت این معاونت عنوان و تشریح کرد: این مدیریت بر نحوه خرید، انبارش و توزیع تجهیزات پزشکی مصرفی در حوزه شرکت‌های توزیع‌کننده، اصناف فروشنده، مراکز آموزشی درمانی و یمارستان‌های دانشگاهی، نظارت می‌نماید.
مدیریت غذا پنجمین مبحثی بود که مهندس جوادپور کارشناس مسئول اداره نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشی معاونت غذا و دارو به آن پرداخت و گفت: نظارت بر فرآوري، توليد، بسته‌بندي، انبار، توزيع و عرضه مواد خوراكي و آشاميدني و نیز مواد آرايشي و بهداشتي بر عهده این مدیریت است.
این نشست نیز با حضور دکتر ابوالفضل نجاریان مشاور اجرایی معاون غذا و دارو، دکتر مهشید مظفری مدیر اداره نظارت بر مواد دارو و مخدر، دکتر پروین مجدی نسب معاون اداره نظارت بر طب مکمل و سنتی، مهندس غفوری مدیر واحد تجهیزات پزشکی، دکتر کارگر مسئول واحد تحقیق و توسعه، مهندس جواد پور کارشناس مسئول اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و جمعی از دانشجویان دانشکده داروسازی برگزار شد.
توضیح اینکه دانشجویان از انبار مخدر و آزمایشگاه کنترل مواد غذايي و محصولات آرايشي و بهداشتي معاونت غذا و دارو بازدید کردند از نزدیک در جریان فرآیندهای آزمایشگاه قرار گرفتند.

 

کلمات کلیدی
خدیجه  آب پر
تهیه کننده:

خدیجه آب پر