محتوای خبری معاونت غذا و دارو

به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران

سومین کارگروه فناوری اطلاعات فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سراسر کشور برگزار شد

سومین کارگروه فناوری اطلاعات فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سراسر کشور جهت بررسی و تدوین RFP، سامانه اطلاعاتی اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل سراسر کشور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، 25 مرداد 96 کارگروه فناوری اطلاعات فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سراسر کشور، کارگروه فن آوری اطلاعات در محل سالن شورای معاونت با حضور دکتر باقرزاده رییس اداره بهبود فرآیندها و امور استانها، عبدل کارشناس حقوقی، مهندس سعیده حسنی کارشناس دفتر فن آوری اطلاعات و سامانه سلامت سازمان غذا و دارو و مدیران ادارات متناظر معاونت های غذا و دارو تهران، اصفهان، ایران، کاشان، یزد، زابل ، نیشابور، ارومیه، ایلام و بهبهان برگزار شد.
همچنین در این کارگروه، ویژگی های مورد نیاز سامانه مورد بحث و اعلام نظر قرار گرفت و در رابطه با مشکلات احتمالی و پیش بینی های لازم در رابطه با سامانه صحبت شد.
در سومین جلسه از جلسات کارگروه فن‌آوری اطلاعات، سامانه جامع اطلاع‌رسانی اداره کل فرآورده‌های طبیعی، سنتی به‌گونه‌ای که تمامی نیازهای اطلاع‌رسانی، عملیاتی، آماری و اجرایی اداره کل و مدیریت‌ها، ادارات متناظر را در دانشگاه از طریق یک درگاه اصلی پوشش دهد، تدوین و به اداره کل سازمان غذا و دارو ارائه شد.
علاوه بر آن RFP نهایی که توسط معاونت غذا و دارو تهران تدوین شده بود، به تصویب نهایی رسیده و به اداره کل سازمان غذا و دارو ارائه شد.

کلمات کلیدی
خدیجه  آب پر
تهیه کننده:

خدیجه آب پر