محتوای خبری معاونت غذا و دارو

لیست اخبار صفحه :21
دوره سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی ISO 22000:2018-الزامات هر سازمان در زنجیره غذا
معاونت غذا و دارو

دوره سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی ISO 22000:2018-الزامات هر سازمان در زنجیره غذا

دوره سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی ISO 22000:2018-الزامات هر سازمان در زنجیره غذا با هدف افزایش برنامه ریزی، هدایت، گزارش و پیگیری ممیزی های مربوطه ویژه کارشناسان معاونت غذا و دارو برگزار شد.

طرح درج نشانگرهای رنگی چراغ راهنمای تغذیه و اصالت کالا بر روی فرآورده‌های غذایی

طرح درج نشانگرهای رنگی چراغ راهنمای تغذیه و اصالت کالا بر روی فرآورده‌های غذایی

ضرورت توجه به محتوا و کیفیت خوراکی‌ها موجب شده وزارت بهداشت برای انتخاب هوشمندانه یک محصول، درج نشانگرهای چراغ راهنمای تغذیه و اصالت کالا بر روی بسته‌های مواد غذایی را در دستور کار قرار دهد.

طرح درج نشانگرهای چراغ راهنمای تغذیه و اصالت کالا بر روی فرآورده‌های غذایی

طرح درج نشانگرهای چراغ راهنمای تغذیه و اصالت کالا بر روی فرآورده‌های غذایی

ضرورت توجه به محتوا و کیفیت خوراکی‌ها موجب شده وزارت بهداشت برای انتخاب هوشمندانه یک محصول، درج نشانگرهای چراغ راهنمای تغذیه و اصالت کالا بر روی بسته‌های مواد غذایی را در دستور کار قرار دهد.