محتوای خبری معاونت غذا و دارو

در مترو چهارراه ولیعصر

غرفه آموزشی و معرفی نشانگرهای رنگی تغذیه ای برپا شد

به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران و به مناسبت هفته جهانی غذا، غرفه آموزشی و معرفی نشانگرهای رنگی تغذیه‌ای و نشان ایمنی و سلامت در مترو چهارراه ولیعصر برپا شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، در پنجمین روز از هفته جهانی غذا صبح روز 28 مهر 95 غرفه آموزشی باهدف معرفی نشانگرهای رنگی تغذیه‌ای و نشان ایمنی و سلامت، کاهش مصرف قند، نمک و چربی‌ها در مترو چهارراه ولیعصر برگزار شد.
در راستای اجرای برنامه‌های گرامیداشت روز جهانی غذا، در این غرفه آموزشی که با محوریت معرفی نشانگرهای رنگی تغذیه‌ای و نشان ایمنی و سلامت برپاشده بود، توضیحات لازم در خصوص آشنایی با نحوه برچسب خوانی مواد غذایی و استفاده از نشانگر رنگی، نکات مهمی که هنگام خرید محصولات غذایی باید به آن‌ها توجه کرد، حداقل اطلاعات که باید بر روی محصولات غذایی و آشامیدنی تولید داخل به زبان فارسی نوشته‌شده باشد و اینکه الصاق برچسب کنترل اصالت و سلامت کالا بر روی محصولات سلامت‌محور شرط لازم بوده اما کافی نیست و لازم است مصرف‌کنندگان پس از خرید کالا نسبت به استعلام کد 16 رقمی مربوطه اقدام نمایند، به مراجعه‌کنندگان ارائه شد.
در این غرفه آموزشی، نشانگرهای رنگی تغذیه‌ای و نشان ایمنی و سلامت با استفاده از استند و پوستر معرفی و پمفلت‌هایی در این خصوص توزیع گردید. کارشناسان اعزامی معاونت غذا و دارو با در دست داشتن بروشور نشانگر رنگی، مراجعه‌کنندگان را با آرم سازمان غذا و دارو مفهوم رنگ در نشانگرهای رنگی و هدف از این برچسب‌گذاری آشنا کرده و  پمفلت های کاهش مصرف قند، نمک و چربی‌ها، افزایش فعالیت و تحرک، افزایش مصرف سبزی‌ها و میوه‌ها و دقت در مصرف مواد خوراکی بر اساس اطلاعات راهنمای تغذیه‌ای بین آنان توزیع شد.
توضیح این که دکتر نجاریان مشاور اجرایی معاونت، فتحی مدیر مطالعات و برنامه‌ریزی مترو و مینایی از این غرفه بازدید کردند.
خبر و عکس :سمیه رنجبر

خدیجه  آب پر
تهیه کننده:

خدیجه آب پر