محتوای خبری معاونت غذا و دارو

در آستانه روز جهانی غذا

غرفه امنیت غذایی در دانشگاه علوم پزشکی تهران برپا شد

همزمان با آغاز هفته جهانی غذا و به همت معاونت غذا و دارو، تعدادی غرفه در طبقه همکف ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران برپا شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، روز شنبه 24 مهرماه 95 غرفه هایی برای عرضه بروشور های آموزشی، آموزش تشخیص کالاهای سلامت محور قاچاق و بدون اصالت از کالای مورد تایید، آموزش چهره به چهره و دیگر فعالیت های مرتبط در لابی دانشگاه علوم پزشکی تهران برپا شد.
در این نمایشگاه که از صبح تا عصر برپا بود، کارشناسان مستقر در غرفه به آموزش مراجه کنندگان، توزیع بروشور های غذا و نمایش برچسب اصالت کالا پرداختند و پس از به پایان رسیدن جلسه کارگروه امنیت غذایی، مسئولین حاضر در جلسه از غرفه ها بازدید کردند.
بروشورهایی که در غرفه امروز توزیع شد، شامل عناوین مختلفی بود که از جمله آنها می توان به قند کمتر خود مراقبتی بیشتر، اسید های چرب اشباع، اسیدهای چرب ترانس را بیشتر بشناسیم، نظام ردیابی، رهگیری و کنترل اصالت فرآورده های سلامت محور و نمک کمتر، زندگی سالم تر اشاره کرد.
خبر:آزاده کسایی

خدیجه  آب پر
تهیه کننده:

خدیجه آب پر