محتوای خبری معاونت غذا و دارو

به مناسبت هفته جهانی غذا

قدردانی معاون غذا و دارو دانشگاه از کارکنان اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی

دکتر حاجی محمودی، معاون غذا و دارو دانشگاه به مناسبت هفته جهانی غذا و فرارسیدن 24 مهر روز جهانی غذا از کارکنان اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی این معاونت قدردانی کرد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، دکتر منان حاجی محمودی معاون غذا و دارو روز دوشنبه 22 مهر 98 در محل سالن شورای معاونت غذا و دارو در یک نشست صمیمی با مدیر و کارکنان اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی از تلاش و زحمات مستمر شان در راستای تحقق اهداف سازمانی و سلامت جامعه قدردانی و تشکر کرد.
در ابتدای مراسم دکتر حاجی محمودی ضمن تبریک هفته جهانی غذا از حضور پرانرژی و با انگیزه کارکنان تشکر و ابراز امیدواری کرد که هرروز باانگیزه تر و پرانرژی تر از روز قبل به فعالیت بپردازند.
در ادامه دکتر ابوالفضل نجاریان مشاور اجرایی معاون غذا و دارو دانشگاه در خصوص اهمیت جایگاه کارشناس مواد غذایی صحبت کرد و گفت: نقش کارشناسان در برخورد با مواد غذایی و تصمیم گیری مشابه یک قاضی است که در خصوص سلامت مردم تصمیم می گیرد و درصورت بروز کوچکترین اشتباه ممکن است آثار تخریبی بر روی جامعه داشته باشد.
دکتر نجاریان در ادامه از حمایت ها و نگرش های مسئولان تشکر و در بحث فرهنگ سازی و آموزش برای آحاد جامعه به خصوص آموزش و پرورش بسیار تاکید کرد.
وی در ادامه به نقش سازنده کارکنان ناظر بر مواد غذایی در تغییر سبک زندگی اشاره کرد و افزود: حتی باید در سفره غذایی مردم نیز با آموزش ها و نظارت ورود پیدا کنیم.     
در پایان مراسم با اهدا لوح از کارکنان اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی قدردانی شد.
توضیح اینکه در این مراسم دکتر محسن امینی مدیر آزمایشگاه موادغذایی، آرایشی و بهداشتی و مهندس محمدزاده رئیس اداره امور عمومی معاونت غذا و دارو نیز حضور داشتنتد.
خبرنگار: سمیه رنجبر
عکاس: مرتضی ابراهیمی

کلمات کلیدی
خدیجه  آب پر
تهیه کننده:

خدیجه آب پر