محتوای خبری معاونت غذا و دارو

مراسم بزرگداشت هفته جهانی غذا در اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو

مراسم هفته جهانی غذا با حضور مهندس زینب آقامحسنی مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو با واحدهای تولیدی تحت نظارت به صورت مجازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، این مراسم روز دوشنبه 5 آبان 99 با حضور مدیر و کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو با واحدهای تولیدی تحت نظارت به صورت مجازی برگزار شد.
مهندس آقامحسنی ضمن تبریک هفته جهانی غذا هدف برگزاری این مراسم را تشویق صاحبان صنایع به منظور رعایت کردن استاندارهای تعریف شده به منظور تامین ایمنی و سلامت مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی عنوان کرد.
در این مراسم مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی از شاخص های دریافت امتیاز و گرید چک لیست ارزیابی و رتبه بندی به تولید محصولات غنی شده، تولید محصولات فرا سودمند (پروبیوتیک و ...)، تلاش برای کاهش میزان قند، نمک و اسید چرب ترانس در محصولات تولیدی، تعامل موثر با اداره نظارت در اجرای آخرین ضوابط، دستورالعمل ها و قوانین، عدم وجود عدم انطباق عمده و بحرانی و عدم وجود شکایت اثبات شده، اشاره کرد.
در پایان واحدهای تولیدی حوزه نظارت معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران مشکلات و پیشنهادات خود را مطرح کردند.

خدیجه  آب پر
تهیه کننده:

خدیجه آب پر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *