در مترو چهارراه ولیعصر
معاونت غذا و دارو تهران به مناسبت هفته جهانی غذا غرفه آموزشی برپا کرد
به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران و به مناسبت هفته جهانی غذا، غرفه آموزشی و معرفی نشانگرهای رنگی تغذیهای و نشان ایمنی و سلامت در مترو چهارراه ولیعصر برپا شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو؛ در چهارمین روز از هفته جهانی غذا صبح روز 25 مهر 96 غرفه آموزشی باهدف معرفی برچسب اصالت کالا، نشانگرهای رنگی تغذیهای و نشان ایمنی و سلامت، کاهش مصرف قند، نمک و چربیها در مترو چهارراه ولیعصر برگزار شد.
در راستای اجرای برنامههای گرامیداشت روز جهانی غذا، در این غرفه آموزشی که با محوریت معرفی نشانگرهای رنگی تغذیهای و نشان ایمنی و سلامت برپاشده بود، مهندس زهرا امینی فر و مهندس فائزه نوین کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی توضیحات لازم در خصوص آشنایی با نحوه برچسب خوانی مواد غذایی و استفاده از نشانگر رنگی، نکات مهمی که هنگام خرید محصولات غذایی باید به آنها توجه کرد، حداقل اطلاعات که باید بر روی محصولات غذایی و آشامیدنی تولید داخل به زبان فارسی نوشتهشده باشد و اینکه الصاق برچسب کنترل اصالت و سلامت کالا بر روی محصولات سلامتمحور شرط لازم بوده اما کافی نیست و لازم است مصرفکنندگان پس از خرید کالا نسبت به استعلام کد 16 رقمی مربوطه اقدام نمایند، به مراجعهکنندگان ارائه شد.
همچنین: در این غرفه آموزشی، نشانگرهای رنگی تغذیهای و نشان ایمنی و سلامت با استفاده از استند و پوستر معرفی و پمفلتهایی در این خصوص توزیع گردید. کارشناسان اعزامی معاونت غذا و دارو با در دست داشتن بروشور نشانگر رنگی، مراجعهکنندگان را با آرم سازمان غذا و دارو مفهوم رنگ در نشانگرهای رنگی و هدف از این برچسبگذاری آشنا کرده و پمفلت های کاهش مصرف قند، نمک و چربیها، افزایش فعالیت و تحرک، افزایش مصرف سبزیها و میوهها و دقت در مصرف مواد خوراکی بر اساس اطلاعات راهنمای تغذیهای بین آنان توزیع شد.
توضیح این که دکتر نجاریان مشاور اجرایی معاونت، از این غرفه بازدید کردند.
ارسال به دوستان