محتوای خبری معاونت غذا و دارو

معاونت غذا و دارو کارگاه آموزش اصول برچسب‌گذاری مواد غذایی و آشامیدنی را برگزار کرد

هدف از تدوين اين دوره، تعیین مقررات و الزامات نحوه بیان صحیح و دقیق اطلاعات مربوط به ماده غذایي بر روی برچسب‌های بسته‌بندی فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی مطابق ضوابط سازمان غذا و دارو و استانداردهای ملی در جهت ارتقاي اطلاعات و کمک به انتخاب مواد غذایی توسط مصرف‌کننده است.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، کارگاه یک‌روزه با حضور کارشناسان اداره نظارت و آزمایشگاه کنترل مواد غذایی آرایشی و بهداشتی دوشنبه 30 دی 98، در سالن شورای معاونت غذا و دارو برگزار شد.
مهندس ماندانا جوادپور، کارشناس مسئول کنترل مواد غذایی آرایشی و بهداشتی در این کارگاه گفت: با توجه به اينكه جامعه سالم زیربنای توسعه هر كشور بوده و يكی از راه‌های نيل به اين هدف برخورداري از تغذيه صحيح است، بنابراين در اختيار قرار دادن اطلاعات لازم به‌صورت شفاف و قابل‌درک در مورد فرآورده‌های خوراکی و آشامیدنی به مصرف‌کننده ضروری است.
منظور از برچسب مواد غذایی و آشامیدنی، هرگونه 'آویز، 'نقش، 'علامت، تصویر یا دیگر مطالب توصیفی نوشته، چاپ، حک يا چسبانده شده بر روی بسته‌بندی اوليه و نهایی است.
همچنین در خصوص الزامات عمومی برچسب‌گذاری مواد غذایی و آشامیدنی، الزامات تغذیه‌ای ازجمله نشانگرهای رنگی تغذیه‌ای و برچسب مواد غذایی دست‌کاری شده ژنتیک و پروبیوتیک و غذاهای خاص مطالبی ارائه شد.
توضیح اینکه برگزاری پیش‌آزمون و آزمون نهایی این کارگاه با هماهنگی واحد آموزش ضمن خدمت کارکنان دانشگاه، برای اولین بار به‌صورت الکترونیک (بدون کاغذ) در این معاونت انجام شد.
عکاس و خبرنگار: خدیجه آب پر

 

کلمات کلیدی
خدیجه  آب پر
تهیه کننده:

خدیجه آب پر