به همت معاونت غذا و دارو
نشست آموزشی برچسب اصالات کالا ویژه بازرسان اتحادیه صنف سفره خانه ی سنتی و قهوه خانه ها برگزار شد
جلسهای باهدف آگاهسازی بارزسان اتحادیه صنف سفره خانه ی سنتی در خصوص برچسبهای رهگیری کنترل اصالت سلامت محور برگزار شد.
گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو صبح روز 17 اسفند 95 نشست آموزش برچسب اصالات کالا به بازرسان اتحادیه صنف سفره خانه ی سنتی و قهوه خانه ها با حضور دکتر ابوالفضل نجاریان مشاور اجرای معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران، کارشناسان و بازرسان اتحادیه صنف سفره خانه ی سنتی و قهوه خانه ها در محل اتحادیه صنف سفره خانه ی ستنی برگزار شد.
در این نشست، مهندس مرتضی نوری پرنق و نماینده اداره نظارت بر مواد خوراکی آشامیدنی و آرایشی، بهداشتی معاونت غذا و دارو در خصوص نکات مهمی که در هنگام خرید محصولات غذایی وارداتی و تولیدات داخلی باید به آنها توجه کنیم گفت: هر شهروند حداقل باید در مورد اطلاعاتی مانند نام و نام تجاری محصول، نام و کشور تولیدکننده، تاریخ تولید، انقضاء و سری ساخت محصول که شماره هفترقمی با فرمت شبیه 14498/34، پروانه بهداشتی ورود، مواد تشکیلدهنده، برچسب نشانگر رنگی تغذیهای، آرم سازمان غذا و دارو و علامت استاندارد ایران آگاهی داشته باشند.
توضیح این که، در پایان جلسه ماکت های آموزشی کالا و برچسپ کالا ،بروشورهایی با عناوین سلامت و ایمنی کالاهای سلامتمحور تولید داخل و کالاهای سلامتمحور وارداتی، بین حاضرین توزیع و آموزش داده شد و در پایان پرسش و پاسخ انجام شد.
ارسال به دوستان