محتوای خبری معاونت غذا و دارو

نشست معاون غذا و دارو با کارکنان آزمایشگاه کنترل مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی

گزارش عملکرد شش‌ماهه بخش‌های آزمایشگاه کنترل مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی باهدف ارائه فعالیت‌ها و عملکرد بخش‌های فنی برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه، نشست معاون غذا و دارو با کارکنان آزمایشگاه کنترل مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی در خصوص گزارش عملکرد شش‌ماهه بخش‌های آزمایشگاه باهدف ارائه فعالیت‌ها و عملکرد بخش‌های فنی توسط کارشناسان مسئولین هر بخش موردبحث و تبادل‌نظر قرار گرفت.
در این نشست ارائه گزارش توسط فاطمه زمانی مزده «بخش آنالیز دستگاهی و دارو»، سمیه رسیدی گرمی«بخش میکروب‌شناسی»، فاطمه مرادی«بخش شیمی عمومی، آرایشی و بهداشتی و بسته‌بندی»، محبوبه شانشین "بخش کنترل کیفیت" به ترتیب عملکرد واحد خود را در شش‌ماهه اول سال 94 ارائه دادند.
دکتر منان حاجی محمودی ضمن تشکر از فعالیت‌های جاری و فعالیت‌های جدید انجام‌شده، رهنمودهایی در خصوص مسائل مطرح شده به کارشناس مسئول و کار شناسان حاضر در جلسه ارائه داد.
وی در خصوص برخی از فعالیت‌های برجسته بیان کرد: راه‌اندازی دستگاه اتمیک، تحقیقات انجام‌شده در بخش میکروب، عدم قطعیت‌های اندازه‌گیری شده در بخش شیمی و تدوین روش کنترل میانی شیشه‌آلات آزمایشگاهی و برگزاری جلسات آموزشی استاندارد خوانی از نقاط برجسته گزارش ارائه شده بود.
توضیح اینکه این جلسه با حضور دکتر منان حاجی محمودی، دکتر محسن امینی مدیر آزمایشگاه کنترل مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی و تمامی کارشناسان آزمایشگاه در محل سالن شورای معاونت 27 مهر 94 برگزار شد./ق
عکس و خبر:خدیجه آب پر
کلمات کلیدی
خدیجه  آب پر
تهیه کننده:

خدیجه آب پر