محتوای خبری معاونت غذا و دارو

با حضور معاون غذا و دارو

همایش تقدیر از مراقبین سلامت آموزش و پرورش استان تهران برگزار شد

دکتر منان حاجی محمودی در خصوص اهمیت مصرف میان وعده در برنامه های غذایی سخن گفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، به منظور قدردانی از تلاش های صورت گرفته در برنامه های سلامت محور در مدارس، صبح روز 9 اردیبهشت 96 همایش تقدیر ازمراقبین سلامت آموزش و پرورش استان تهران با حضور دکتر شهریور مدیر کل فرهنگی اجتماعی استان تهران، دکتر اسدی نماینده وزارت بهداشت و دکتر حاجی محمودی معاون غذا و دارو دانشگاه در محل سالن همایش ولایت اداره کل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران برگزار شد.
در این همایش، دکتر حاجی محمودی گفت: یکی از مسائلی که امروزه متخصصان تغذیه بر آن تاکید دارند، افزایش تعداد میان وعده های غذایی و کاهش حجم آنها است.
وی در ادامه اظهار داشت: از نظر کارشناسان تقسیم وعده های غذایی به سه وعده اصلی و دو الی سه میان وعده مناسب است؛ زیرا باعث افزایش میزان متابولیسم می شود.
معاون غذا و دارو یادآور شد: هرم غذایی خانواده و رژیم غذایی باید به گونه ای باشد که مطابق با هرم تزیین شود و از پنج رنگ سفید، سبز، قرمز، بنفش و زرد و نارنجی در آن استفاده شده باشد.
دکتر حاجی محمودی افزود: در علم تغذیه بهترین میان وعده را یک منبع کربوهیدرات در کنار پروتئین تشکیل می دهد.
معاون غذا و دارو دانشگاه، مصرف گروه دانه ها و مغزهای روغنی، میوه و سبزیجات، شیر و لبنیات و ژله را بهترین میان وعده برای کودکان دانست .
وی همچنین ازاثرات آکریلامیدها در مواد غذایی از جمله سیب زمینی گفت و تصریح کرد: به منظور کاهش میزان آکریلامید در سیب زمینی بهتر است مدت زمان سرخ شدن سیب زمینی  کاهش یابد، از سیب زمینی لکه دار برای سرخ شدن استفاده نشود، سیب زمینی ها در تکه های درشت تر سرخ شوند و در هنگام سرخ کردن از گذاشتن در ماهیتابه اجتناب شود.
دکتر حاجی محمودی در پایان یادآورشد: به منظور دستیابی به اطلاعات درست از مصرف صحیح مواد غذایی، بهتر است به سایت های معتبر مراجعه شود.

 

خدیجه  آب پر
تهیه کننده:

خدیجه آب پر