همایش سلامت و ایمنی کالاهای سلامت محور
غرفهای باهدف معرفی کالاهای سلامت محور با موضوع انواع آبهای بستهبندیشده، کالاهای وارداتی، کالاهای داخلی برگزار کرد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، در حاشیه همایش سلامت زنان غرفهای باهدف آگاهی عموم در خصوص کالاهای سلامت محور در محل سالن سازمان مرکزی دانشگاه 20 مهر 94 برگزار شد.
در این همایش که مورد استقبال بسیاری از بازدیدکنندگان قرار گرفت در قالب بروشور به نکات مهمی که در هنگام خرید محصولات تولیدشده توسط خریدار باید موردتوجه قرار گیرد اشاره شد؛ با عنایت به محدودیت منابع آب در جهان، یکی از مهمترین اولویتهای اجرایی در کشورهای توسعهیافته و درحالتوسعه، استفاده بهینه از منابع آب زیرزمینی قابل شرب از طریق استفاده از صنایع آب بستهبندی به جای شبکه توزیع زیرزمینی آب شهری است، بهگونهای که اکنون در بسیاری از کشورهای جهان آب موجود در شبکه توزیع شهری تنها در مصارف بهداشتی و شستشو مورداستفاده قرارگرفته و آب شرب موردنیاز مردم با استفاده از محصولات آب بستهبندی تأمین میگردد که این امر نهتنها موجب صرفهجویی در مقیاس بالا در هزینههای مرتبط با عملیات تصفیه و گندزدایی آب باهدف شرب میشود، بلکه با عنایت به فرسودگی شبکههای توزیع و احتمال بروز بحران از طریق نشت انواع آلودگی به سیستم، موجب افزایش ضریب ایمنی در نزد مصرفکنندگان نیز شده است.
در این همایش بروشورهای در خصوص محصولات داخلی یا آور شد: عرضه مواد غذایی فاسد یا تقلبی یا تاریخ گذشته جرم محسوب شده و مجازات قانونی دارد. درواقع فروشگاهها، سوپرمارکتها و مراکز پخش تعاونیها و سایر اماکن، تنها مجاز به عرضه کالاهایی هستند که دارای پروانه ساخت و یا پروانه بهداشتی از وزارت بهداشت باشند و تخلف از این امر جرم محسوب میشود. برخی از اطلاعات حداقلی که باید بر روی محصولات غذایی و آشامیدنی تولید داخل به زبان فارسی نوشتهشده باشد شامل: نام و نام تجاري محصول (فرآورده)، شماره پروانه ساخت/شناسه نظارت، تاریخ تولید، انقضاء و سری ساخت، آرم سازمان غذا و دارو، برچسب نشانگر رنگی تغذیهای (برچسب نشانگر رنگی در دستور کار وزارت بهداشت قرارگرفته و تا پایان سال 94 اجرایی میشود) است؛ و در پایان به راهنمایی و جواب سؤالات در بروشورها اشارهشده بود.
توضیح اینکه: همایش روز جهانی غذا چهارشنبه 22 مهر 94 در طبقه همکف سازمان مرکزی دانشگاه برگزار می شود.
در این همایش که مورد استقبال بسیاری از بازدیدکنندگان قرار گرفت در قالب بروشور به نکات مهمی که در هنگام خرید محصولات تولیدشده توسط خریدار باید موردتوجه قرار گیرد اشاره شد؛ با عنایت به محدودیت منابع آب در جهان، یکی از مهمترین اولویتهای اجرایی در کشورهای توسعهیافته و درحالتوسعه، استفاده بهینه از منابع آب زیرزمینی قابل شرب از طریق استفاده از صنایع آب بستهبندی به جای شبکه توزیع زیرزمینی آب شهری است، بهگونهای که اکنون در بسیاری از کشورهای جهان آب موجود در شبکه توزیع شهری تنها در مصارف بهداشتی و شستشو مورداستفاده قرارگرفته و آب شرب موردنیاز مردم با استفاده از محصولات آب بستهبندی تأمین میگردد که این امر نهتنها موجب صرفهجویی در مقیاس بالا در هزینههای مرتبط با عملیات تصفیه و گندزدایی آب باهدف شرب میشود، بلکه با عنایت به فرسودگی شبکههای توزیع و احتمال بروز بحران از طریق نشت انواع آلودگی به سیستم، موجب افزایش ضریب ایمنی در نزد مصرفکنندگان نیز شده است.
در این همایش بروشورهای در خصوص محصولات داخلی یا آور شد: عرضه مواد غذایی فاسد یا تقلبی یا تاریخ گذشته جرم محسوب شده و مجازات قانونی دارد. درواقع فروشگاهها، سوپرمارکتها و مراکز پخش تعاونیها و سایر اماکن، تنها مجاز به عرضه کالاهایی هستند که دارای پروانه ساخت و یا پروانه بهداشتی از وزارت بهداشت باشند و تخلف از این امر جرم محسوب میشود. برخی از اطلاعات حداقلی که باید بر روی محصولات غذایی و آشامیدنی تولید داخل به زبان فارسی نوشتهشده باشد شامل: نام و نام تجاري محصول (فرآورده)، شماره پروانه ساخت/شناسه نظارت، تاریخ تولید، انقضاء و سری ساخت، آرم سازمان غذا و دارو، برچسب نشانگر رنگی تغذیهای (برچسب نشانگر رنگی در دستور کار وزارت بهداشت قرارگرفته و تا پایان سال 94 اجرایی میشود) است؛ و در پایان به راهنمایی و جواب سؤالات در بروشورها اشارهشده بود.
توضیح اینکه: همایش روز جهانی غذا چهارشنبه 22 مهر 94 در طبقه همکف سازمان مرکزی دانشگاه برگزار می شود.
ارسال به دوستان