محتوای خبری معاونت غذا و دارو

وبینار آموزشی نقش تغذیه در پیشگیری از ابتلا به بیماری ها

کارگاه آموزش مجازی تغذیه مناسب به‌منظور پیشگیری از ابتلا به کرونا و تقویت سیستم ایمنی بدن به والدین مدرسه عباسی در معاونت غذا و دارو برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، به مناسب هفته سلامت کارگاه آموزش یک‌روزه باهدف افزایش آگاهی والدین مدرسه  عباسی به‌منظور پیشگیری از ابتلا به کرونا و تقویت سیستم ایمنی بدن روز سه شنبه 7 اردیبهشت 1400در معاونت غذا و دارو برگزار شد.
مهندس بیتا نافعی کارشناس نظارت و پایش فرآورده‌های سلامت معاونت غذا و دارو توصیه‌های تغذیه‌ای به‌منظور پیشگیری از ابتلا به کرونا و تقویت سیستم ایمنی بدن مبنی بر دریافت متنوع و متعادل از تمام گروه‌های غذایی طی وعده‌ها و میان وعده‌های منظم در طول روز ارائه داد.
وی همچنین به اهمیت دریافت مایعات کافی و منابع طبیعی ویتامین سی، روی و آهن و ویتامین‌های گروه ب و انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی تأکید کرد.

کارشناس نظارت و پایش فرآورده‌های سلامت معاونت غذا و دارو در خصوص توصیه‌های تغذیه‌ای در دوران ابتلا به کرونا گفت: با مصرف روزانه منابع غذایی ویتامین C مثل مصرف سبزی و سالاد همراه با غذا، میوه های حاوی ویتامین C مثل پرتقال، نارنگی، لیموشیرین، کیوی و سبزیهای دارای ویتامین C مثل انواع کلم، گل کلم، شلغم، فلفل سبز و فلفل دلمه ای، جعفری، پیازچه، شاهی، گوجه فرنگی که از منابع غذایی خوب ویتامین C هستند؛ از خودتان مراقبت کنید.

و در آخر گفت: مراقب خود باشد و پیشگیری را جدی بگیرید. مدت شست‌و‌شوی دست‌ها حداقل به‌اندازه ۲۰ ثانیه برسانید و تمامی قسمت‌های دست (انگشتان خصوصاً انگشت شست, کف دست و مچ دست) باید شسته شود؛ در صورت عدم دسترسی به آب از ژل‌های ضدعفونی‌کننده  با پایه الکل که نیاز به شستشو با آب ندارند، برای شستن دست استفاده کنید.

کلمات کلیدی
خدیجه  آب پر
تهیه کننده:

خدیجه آب پر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *