محتوای خبری معاونت غذا و دارو

وبینار آموزشی تغذیه مناسب در پیشگیری از کرونا در معاونت غذا و دارو برگزار شد

وبینار آموزشی تغذیه مناسب در پیشگیری از کرونا با هدف افزایش آگاه مخاطبان سرای محله جمالزاده به منظور پیشگیری از ابتلا به کرونا و تقویت سیستم ایمنی بدن در معاونت غذاو دارو برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، این وبینار آموزشی با هدف افزایش آگاه مخاطبان سرای محله جمالزاده به منظور پیشگیری از ابتلا به کرونا و تقویت سیستم ایمنی بدن روز دوشنبه 6 بهمن 99 در معاونت غذاو دارو برگزار شد.
در ابتدا مهندس بیتا نافعی، کارشناس نظارت و پایش فرآورده‌های سلامت معاونت غذا و دارو توصیه های تغذیه ای به منظور پیشگیری از ابتلا به کرونا و تقویت سیستم ایمنی بدن مبنی بر دریافت متنوع و متعادل از تمام گروه های غذایی طی وعده ها و میان وعده های منظم در طول روز ارائه داد.
در ادامه مهندس نافعی در خصوص اهمیت دریافت مایعات و منابع طبیعی ویتامین سی، روی و آهن و ویتامین های گروه ب و انواع ویتامینها و مواد معدنی به نکاتی ارائه کرد.
 وی همچنین به دریافت مایعات کافی در روز تاکید کرد.
کارشناس نظارت و پایش فرآورده‌های سلامت معاونت غذا و دارو توصیه های تغذیه ای در دوران ابتلا به کرونا در صورت وجود بی اشتهایی، اسهال و استفراغ مطابق با دستورالعمل وزارت بهداشت اعلام کرد.
در پایان حاضرین در این وبینار سوالات خود را در خصوص موارد مطرح شده، عنوان کردند.

کلمات کلیدی
خدیجه  آب پر
تهیه کننده:

خدیجه آب پر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *