محتوای خبری معاونت غذا و دارو

پیام معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت روز جهانی غذا

دکتر منان حاجی محمودی معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تهران در پیامی نوشت: ۲۴ مهرماه، هرساله فرصتی است مغتنم برای تقدیر از تمام کسانی که در زنجیره تامین غذا، از مزرعه تا سفره، فعال هستند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، متن پیام به این شرح است:
۲۴ مهرماه، هرساله فرصتی است مغتنم برای تقدیر از تمام کسانی که در زنجیره تامین غذا، از مزرعه تا سفره، فعال هستند. امسال روز جهانی غذا در شرایطی با شعار «باهم رشد کنید، تغذیه کنید، پایدار باشید» مزین شده است که ادامه دسترسی مردم به غذای سالم و ایمن به خصوص در جامعه ما، که از یک سو از همه‌گیری کرونا آسیب دیده‌است و از سوی دیگر، از شوک‌های متعدد اقتصادی؛ جز با همت و تلاش زنان و مردان غیور ممکن نمی‌گردد.

اکنون غذا جزیی از مبارزه با همه‌گیری کرونا ویروس است. حفظ امنیت و ایمنی غذایی برای عموم افراد جامعه، به خصوص اقشار فرودست، وظیفه‌ای بر دوش ماست. توجه صنایع غذایی در برنامه‌های توسعه‌ای خود، به حوزه غذاداروها و غذاهای فراسودمند ، هم می‌تواند موجبات بهبودی سلامتی برای عموم جامعه را در پی داشته باشد و هم راه گریزی از تنگناهای اقتصادی به‌وجودآمده تلقی شود.

در این شرایط معاونت غذادارو خود را در کنار فعالان حوزه غذا دیده و ضمن آرزوی سلامت و افزایش کیفیت زندگی برای تک‌تک این تلاشگران، حمایت از آن‌ها را حمایت از قهرمانان غذایی کشور می‌داند.

خدیجه  آب پر
تهیه کننده:

خدیجه آب پر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *