محتوای خبری معاونت غذا و دارو

چهارمین جلسه با اعضای هیئت‌امنای بازار تهران در معاونت غذا و دارو برگزار شد

چهارمین جلسه با اعضای هیئت‌امنای بازار تهران باهدف تعامل و همکاری به‌منظور آموزش و اطلاع‌رسانی جامعه و عرضه‌کنندگان اقلام سلامت‌محور در بازار تهران در راستای مبارزه با قاچاق و حمایت از کالای ایرانی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو؛ چهارمین جلسه با اعضای هیئت‌امنای بازار تهران با حضور دکتر ابوالفضل نجاریان مشاور اجرایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران، اعضای هیئتامنای بازار، مدیران و کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران، ایران و شهید بهشتی، روز دوشنبه 12 آذر ۹۷ در محل سالن شورای معاونت غذا و دارو تهران برگزار شد.
در این جلسه دکتر نجاریان ضمن خیرمقدم به حاضرین در جلسه، توضیحاتی در خصوص مصوبات جلسه گذشته در رابطه با ایجاد فضای مناسب و نصب بنر در ورودی‌های بازار و خیابان 15 خرداد، تهیه محتوای آموزشی و اطلاع‌رسانی (بروشور، بنر، استند و ...)، تهیه کیوسک‌های اطلاع‌رسانی جهت آموزش به مردم، بهره‌برداری از امکانات شهرداری منطقه بازار جهت اطلاع‌رسانی، تهیه پیام‌های آموزشی و تبلیغاتی جهت کمپین ' اصیل بخریم'، بهره‌برداری از ظرفیت‌های رسانه ملی جهت اطلاع‌رسانی دو کمپین ' اصیل بخریم' و ' کالای ایرانی بخریم' را ارائه کرد و حاضرین در جلسه راهکارها، نظرات و پیشنهاد‌های خود را در این خصوص اعلام کردند.
در ادامه دکتر نجاریان در خصوص ایجاد کارگروه تخصصی برای بررسی محموله‌های به ظن قاچاق یا تقلب گفت: در صورت نیاز بازار به حضور کارشناس معاونت غذا و دارو برای شناسایی کالاهای یادشده مراتب به قید فوریت با هماهنگی هیئت‌امنای بازار صورت خواهد پذیرفت.
همچنین حاضرین در جلسه نقطه نظرات خود را در خصوص استقرار غرفه اطلاع‌رسانی قطب ده کشوری در بازار تهران 2 آبان 97 اعلام کردند و مقرر شد تا غرفه اصیل بخریم طی دوره‌های زمانی تعیین‌شده در منطقه بازار تهران برپا شود.
محمدی رئیس هیئت‌امنای بازار تهران آمادگی خود را برای در اختیار گذاشتن همه امکانات موردنیاز جهت حضور هرچه بهتر معاونت غذا و دارو سه دانشگاه اعلام کرد.
مشاور اجرایی معاونت غذا و دارو تهران در خصوص شناسایی کالاهای سلامت‌محور تقلبی گفت: موضوع اجناس تقلبی بسیار وسیع است و این مسئله باید به‌طورجدی پیگیری شود.
در این جلسه حاضرین به پیگیری کیوسک‌های اطلاع‌رسانی برای آموزش به مردم، محل نصب بنر و توزیع بروشورهای موجود در خصوص شناسایی اقلام سلامت‌محور تولید داخل و وارداتی در منطقه بازار پرداختند تا عموم مردم شرایط این را داشته باشند اگر سؤالی درزمینهٔ صحت و سلامت کالای خریداری‌شده داشتند کارشناس مستقر در این کیوسک ها پاسخگو باشد و همچنین کارشناسان به واحدهای صنفی مراجعه کرده و آموزش چهره به چهره درزمینهٔ برچسب اصالت کالا و شناسایی کالای تقلبی را ارائه کنند.
 توضیح اینکه در پایان مقرر شد تا معاونت‌های غذا و دارو دانشگاه‌های علوم پزشکی ایران و شهید بهشتی پیام‌های آموزشی خود را در اسرع وقت به معاونت غذا و دارو تهران ارسال کرده تا فرهنگ‌سازی و اطلاع‌رسانی از سوی هیئت‌امنای بازار صورت پذیرد.

 

کلمات کلیدی
خدیجه  آب پر
تهیه کننده:

خدیجه آب پر