محتوای خبری معاونت غذا و دارو

چهارمین جلسه کمیته پیگیری شیوه نامه مبارزه با قاچاق مواد خوراکی و آشامیدنی در معاونت غذا و دارو تهران

چهارمین جلسه کمیته پیگیری شیوه نامه مبارزه با قاچاق مواد خوراکی و آشامیدنی به منظور پیگیری مصوبات جلسه قبل و ارائه گزارش نحوه برگزاری گشت مشترک در معاونت غذا و دارو تهران برگزار شد.

گالری تصاویر

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ چهارمین جلسه کمیته پیگیری شیوه نامه مبارزه با قاچاق مواد خوراکی و آشامیدنی به منظور پیگیری مصوبات جلسه قبل و ارائه گزارش برگزاری گشت مشترک برای مبارزه با قاچاق اقلام سلامت محور در سطح عرضه با حضور دکتر منان حاجی محمودی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران، مدیران و کارشناسان معاونت غذا و دارو و بهداشت دانشگاه های علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی و ایران، کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا، اداره کل تعزیرات حکومتی استان تهران، صنعت و معدن و اتاق اصناف تهران امروز 30 دی 96 در محل سالن شورای معاونت غذا و دارو تهران برگزار شد.
همچنین در این جلسه حاضرین در خصوص پیگیری مصوبات جلسه گذشته و ارائه گزارش برگزاری گشت مشترک، تیم های حاضر، تعداد گشت های صورت گرفته، کمیت و کیفیت آنها، نحوه آمارگیری کالاهای قاچاق و اینکه به طور تقریبی برآورد شد که در مناطق تعیین شده، عرضه کالای قاچاق به چه شکل می باشد به بحث و تبادل نظر پرداختند.
دکتر منان حاجی محمودی معاون غذا و دارو دانشگاه نیز در خصوص برگزاری گشت های مشترک گفت: گشت های مشترک باید به دو صورت گشت روتین و گشت همراه با آموزش صورت گیرد و از حاضرین در جلسه خواست تا نظرات خود را در این مورد اعلام کنند.
توضیح اینکه معاون غذا ودارو دانشگاه، در خصوص ادامه روند مبارزه با قاچاق اقلام سلامت محور گفت: شعبه خاصی جهت مبارزه با قاچاق اقلام سلامت محور و رسیدگی به آنها از طرف اداره کل تعزیرات حکومتی استان تهران معرفی شود، رویکرد و راهکار های آموزش به شکل تفاهم نامه، پیامک و بنر با همکار معاونت های بهداشت سه دانشگاه پررنگ شود، پیامک ها و بروشور ها همراه با آرم و شماره تلفن رسیدگی به شکایات سه دانشگاه یکسان سازی شود، هماهنگی جهت جلسه با هیئت امنای بازار صورت پذیرد، سه دانشگاه از آمار فروشگاه های زنجیره ای تحت پوشش و وضعیت عرضه آنها گزارش تهیه کنند، گشت مشترک از فروشگاه های بزرگ و مناطق آلوده مورد نظر به مدت یک ماه با محوریت مواد خوراکی و آشامیدنی با حضور سه دانشگاه، صنعت و معدن، کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان تهران و اصناف صورت پذیرد، گزارشی از وضعیت قاچاق انبارها ورسیدگی به آنها انجام شود و از نماینده گمرک جهت حضور در جلسات بعدی دعوت بعمل آید.

دکتر منان حاجی محمودی در پایان از برگزاری کلاس آموزشی نحوه تشخیص کالای قاچاق از غیر قاچاق توسط معاونت غذا و دارو تهران به کارشناسان معاونت بهداشت تهران خبر داد.

کلمات کلیدی
خدیجه  آب پر
تهیه کننده:

خدیجه آب پر