محتوای خبری معاونت غذا و دارو

کارگاه آموزشی تکنولوژی تولید غلات و نان باهدف کاهش قند و نمک

دومین جلسه کارگاه آموزشی تکنولوژی تولید غلات نان باهدف کاهش قند و نمک برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو: دومین جلسه کارگاه آموزشی تکنولوژی تولید غلات نان باهدف کاهش قند و نمک با حضور دکتر مهردادمحمدی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی و آزمایشگاه مورخ 2 دی 97 در محل سالن شورای معاونت برگزار شد.
دکتر محمدی در خصوص انواع گندم و موارد مصرف هرکدام در صنایع آردی مثل نان، بیسکویت، کراکر، کیک، ماکارونی و رشته سخنانی را ارائه کرد.
وی در ادامه در خصوص مواد افزودنی در فرمولاسیون نان خصوصاً نقش نمک و راه‌های کاهش میزان نمک در فرمولاسیون گفت امنیت غذایی و نقش نان به‌عنوان حامل مناسب برای بسیاری از مداخلات تغذیه‌ای و سلامت بخش و نقش مؤثر آن در کاهش بروز بیماری‌های غیر واگیر ازجمله چاقی، دیابت، بیمارهای قلبی عروقی، فشارخون بالا و دیابت دارد و در پایان جلسه از شرکت‌کنندگان آزمون دوره گرفته شد.
 
 
 
کلمات کلیدی
خدیجه  آب پر
تهیه کننده:

خدیجه آب پر