محتوای خبری معاونت غذا و دارو

به همت معاونت غذا و دارو

کلاس آموزشی در رابطه با رعایت برچسب‌گذاری مواد غذایی و پیشگیری از فشارخون برای دانش آموزان

جلسه آموزشی باهدف آشنایی دانش آموزان با بیماری فشارخون و راه‌های پیشگیری و کنترل آن به همت معاونت غذا و دارو برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دار؛ هم‌زمان با روز جهانی فشارخون کلاس‌های آموزشی و اطلاع‌رسانی باهدف آشنایی دانش آموزان با بیماری فشارخون و راه‌های کنترل آن در مدرسه ابتدایی دخترانه اندیشه برگزار شد.
به همین مناسبت کلاس آموزشی باهدف آشنایی دانش آموزان با این بیماری پنهان و راه‌های پیشگیری و کنترل آن توسط کارشناس ارشد تغذیه معاونت غذا و دارو در مدرسه ابتدایی دخترانه اندیشه برگزار شد.
مهندس توفیقی کارشناس اعزامی معاونت غذا و دارو مطالب کامل و جامعی را در خصوص تغذیه صحیح برای پیشگیری و کنترل فشارخون به زبان ساده برای دانش آموزان توضیح داد. وی هم‌چنین در خصوص آشنایی با برچسب مواد غذایی و نشانگرهای رنگی آموزش‌های لازم را به آنان داده به سؤالات آن‌ها پاسخ داد.
در پایان تعدادی بروشور با عناوین فشارخون، نکات تغذیه‌ای در مصرف لبنیات و کتابچه نشانگرهای رنگی بین دانش آموزان توزیع شد./ق

کلمات کلیدی
خدیجه  آب پر
تهیه کننده:

خدیجه آب پر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *