محتوای خبری معاونت غذا و دارو

کمیته ارتوپدی دانشگاه برگزار شد

کمیته ارتوپدی دانشگاه، با محوریت بررسی الگوی مصرف اقلام ارتوپدی و امحای کاشتنی های ارتوپدی برگزار شد.

جلسه کمیته ارتوپدی دانشگاه با محوریت "بررسی الگوی مصرف  اقلام ارتوپدی و امحای کاشتنی های ارتوپدی"  در روز دوشنبه مورخ 3 اسفند 94 با حضور معاونین درمان، غذا و دارو و متخصصین ارتوپدی سه بیمارستان امام خمینی(ره)، شریعتی و سینا، سرپرست داروخانه های بیمارستانی  و مهندسین تجهیزات پزشکی دانشگاه برگزار شد.
این جلسه با میزبانی دکتر علی پور معاون درمان آغاز شد. سپس دکتر حاجی محمودی ضمن ارائه گزارشات مصرف تجهیزات ارتوپدی در خصوص الگوی مصرف اقلام ارتوپدی در حوزه های آرتروپلاستی، اسپاین و تروما توضیحاتی بیان کرد.
 سپس حاضرین در خصوص تعیین شرکت هایی که اقلام ارتوپدی از آنها خریداری شده است به بحث و تبادل نظر پرداختند.
دکتر علی پور با تاکید بر اینکه لازم است جهت تعیین نوع برند انتخابی ملاک هایی در نظر گرفته شود، یادآور شد: از جمله این ملاک ها می توان به ثبت بودن شرکت در سایت فراخوان اداره کل تجهیزات پزشکی،کمترین عوارض ممکن برای بیماران، اقتصادی بودن استفاده از کالا و آموزش رزیدنت ها جهت کار با برندهای مختلف اشاره نمود.
در ادامه دکتر غلامی بیان کرد: استفاده از یک برند خاص قدرت اجرایی خرید دانشگاه را بسیار کاهش داده و ممکن است منجر به الزام رعایت مقررات غیرمنطقی برای بیمارستان ها و انبار تامین 13 آبان از طرف شرکت گردد.
در ادامه دکتر طهماسبی از مزایای استفاده از برندهای محدود را امکان پیگیری روند درمان بیمار و نیز کاهش زمان آموزش به رزیدنت ها عنوان کرد.
در این جلسه در خصوص لزوم استفاده از اقلام تولید داخل در مورد بیماران تصادفی صحبت شد و به کسورات بیمارستان در این زمینه اشاره گردید و مقرر شد متخصصین ارتوپدی با استفاده از تجربیات بیمارستان ها در خصوص استفاده از اقلام تولید داخل در مورد عمل های تروما به جمع بندی رسیده و نتیجه را به معاونت غذا و دارو منعکس کنند.
همچنین مقرر شد در خصوص عمل های آرتروپلاستی و اسپاین جمع بندی آماری از بیمارستان ها به معاونت غذا و دارو منعکس شود و نیز در خصوص بروز مشکل با وسیله ای خاص فرم مشکلات ملزومات مصرفی تجهیزات پزشکی تکمیل و به معاونت غذا و دارو ارسال گردد.
در پایان درخصوص نحوه امحای اقلام کاشتنی ارتوپدی خارج شده از بدن بیماران نیز بحث و تبادل نظر صورت گرفت./ق

کلمات کلیدی
تهیه کننده:

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *