محتوای خبری معاونت غذا و دارو

به همت معاونت غذا و دارو تهران:

برگزاری جلسه آموزشی به مناسبت هفته سلامت در آموزش و پرورش منطقه 15

با همکاری معاونت غذا و دارو تهران باهدف آگاه‌سازی دبیران و رابطین بهداشت مدارس در مورد برچسب نشانگر رنگی تغذیه‌ای و شناسه و برچسب‌های ره‌گیری، ردیابی و کنترل اصالت جلسه آموزشی به مناسبت هفته سلامت در آموزش و پرورش منطقه 15 تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو تهران، به مناسبت هفته سلامت جلسه آموزشی باهدف آگاه‌سازی دبیران و رابطین بهداشت مدارس  در مورد سلامت و ایمنی کالاهای سلامت‌محور و نشانگر رنگی تغذیه‌ای و برچسب‌های ره‌گیری، ردیابی و کنترل اصالت، روز دوشنبه 9 اردیبهشت 98 در محل آموزش و پرورش منطقه 15 تهران برگزار شد.
در این جلسه آموزشی، مهندس یحیی پور کارشناس و نماینده اداره نظارت بر مواد خوراکی آشامیدنی و آرایشی، بهداشتی معاونت غذا و دارو تهران به ارائه توضیحاتی پیرامون مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی پرداختند و نکات مهمی را در هنگام خرید محصولات غذایی وارداتی و تولیدات داخلی باید به آن‌ها توجه کرد، پرداخت. 
مهندس یحیی پور در خصوص برچسب ره‌گیری اصالت کالا (برچسب کنترل اصالت و سلامت فرآورده‌های سلامت‌محور) گفت: یکی از شاخص‌های بررسی اصالت فرآورده‌های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی آماده مصرف (فرآیند شده) وارداتی نظیر شکلات، بیسکویت، آدامس، انواع کرم، شامپو، رنگ مو، خمیردندان و سایر محصولات، ابزاری جهت نظارت مردمی بر محصول مصرفی و ایجاد ارتباط بین مصرف‌کنندگان و مراجع تائید کننده جهت تضمین اصالت و سلامت کالا است.
توضیح این‌که در این جلسه، در مورد حداقل اطلاعاتی که هر شهروند باید داشته باشد، شامل نام و نام تجاری محصول، نام و کشور تولیدکننده، تاریخ تولید، انقضاء و سری ساخت محصول که شماره هفت‌رقمی با فرمت شبیه 14498/34، پروانه بهداشتی ورود، مواد تشکیل‌دهنده، برچسب نشانگر رنگی تغذیه‌ای، آرم سازمان غذا و دارو و علامت استاندارد ایران، آموزش داده شد.

 

کلمات کلیدی
خدیجه  آب پر
تهیه کننده:

خدیجه آب پر