محتوای خبری معاونت فرهنگی

آخرین جلسه هیئت رئیسه دانشگاه در سال 94 در معاونت فرهنگی برگزار شد

آخرین جلسه هیئت رئیسه دانشگاه در سال 94 صبح روز یکشنبه 16 اسفند در معاونت فرهنگی برگزار شد.

گالری عکس
 در این جلسه پس از تلاوت از آیاتی از قرآن کریم، دکتر علی جعفریان، رییس دانشگاه گفت: امروز میهمان معاونت فرهنگی هستیم و آخرین جلسه‌ای است که در معاونت‌ها در سال 94 تشکیل می‌شود. وی گفت: بعد از تدوین برنامه چهارساله دانشگاه با هماهنگی معاونت‌ها فرایندی آغاز شد که گزارش سالانه این برنامه‌ها به هیئت‌رئیسه داده شود و جلسات هیئت‌رئیسه دانشگاه نیز برای دریافت این گزارش‌ها در معاونت‌ها برگزار شد که یکی از اهداف این جلسه شنیدن نقطه نظرات ایشان بود؛ و می‌خواهیم میزان فعالیت‌های واحدها در چهارچوب برنامه چهارساله دانشگاه را بدانیم و همچنین مسائل به‌صورت رودررو بین اعضا هیئت‌رئیسه و مدیران آن معاونت مطرح شود و دیگر این‌که ما در دانشگاه طرح و برنامه‌های زیادی داریم اما مهم پیگیری جهت اجرای آن است و میزان موفقیت در اجرای فعالیت‌های انجام شده بررسی شود و موانع اجرا آن‌ها را نیز برطرف کنیم.
 در ادامه جلسه دکتر پرویز ضمن خوش‌آمد گویی گفت: گزارش فعالیت‌های امروز علاوه برگزارش معاونت کارهای انجام شده در سایر واحدهای فرهنگی نظیر دفتر نهاد رهبری، امور ایثارگران و امور بانوان را شامل می‌شود.
وی گفت: نکته دوم این‌که ما فعالیت فرهنگی را محدود به واحدهای مجری و مسئولان مستقیم حوزه فرهنگی نمی‌دانیم.
 در ادامه وی به ارائه گزارشی از فعالیت‌های فرهنگی انجام شده بر اساس اولویت‌ها و برنامه‌ها و اقدامات فرهنگی انجام شده در واحدهای فرهنگی و  سپس دکتر امینی مسئول دفتر تعهد حرفه‌ای به بیان اقدامات و فعالیت‌های دفتر تعهد حرفه‌ای در زمینه‌های مختلف مانند روند تصویب راهنمای پوشش حرفه‌ای و بررسی رفتار حرفه‌ای در واحدها در بخش بالینی پرداخت.
در ادامه جلسه حجت‌الاسلام والمسلمین عیسی زاده، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه به ارائه گزارش فعالیت‌های این دفتر پرداخت و گفت: برنامه‌هایی که در راهبردهای فرهنگی دانشگاه قرار دارد و همچنین راهبردهایی که از دفتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها به ما ابلاغ می‌شود به‌صورت مجزا به واحدها و کانون‌ها و تشکل‌ها ابلاغ و از آن‌ها درخواست ارائه گزارش و برنامه می‌شود.
وی ادامه داد: نگاه ما در نهاد رهبری دانشجو محور و مخاطب محور است و حجم بالایی از فعالیت‌های انجام شده در نهاد توسط خود مخاطبان صورت می‌گیرد.
سپس دکتر محقق، مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران با ارائه فعالیت های دفتر امور ایثارگران به بیان گزارش در حوزه‌های مختلف این دفتر پرداخت.
 وی همچنین با اشاره به تاسیس دفتر امور ایثارگران در سال 89 گفت: تعداد کارمندان و اعضا هیئت‌علمی یکهزار و 200 نفر است که وظیفه بررسی امور رفاهی، ورزشی، فرهنگی و اطلاع‌رسانی این عزیزان با دفتر امور ایثارگران است.
در ادامه جلسه خانم دکتر احمدی، مسئول دفتر امور زنان دانشگاه با تسلیت ایام فاطمیه گزارش فعالیت‌های دفتر امور زنان را ارائه کرد.
مسئول دفتر امور زنان گفت: این دفتر تمرکز خود را به فعالیت در زمینه آموزش و مشاوره خانواده و در جهت توانمندسازی زنان دانشگاه اعم از اساتید و کارکنان و خانواده‌های آنان قرار داده است
وی گفت: این فعالیت‌ها بر اساس یک طرح پژوهشی و با توجه به نیازسنجی انجام شده در سال 93 برای کارکنان خانمی که در دانشگاه مشغول به کار هستند، انجام شده است.
در ادامه خانم بیات در خلال سیر با توجه به اسلاید به نمایش درآمده، به ارائه گزارش فعالیت‌های دفتر امور زنان پرداخت.
در ادامه جلسه، اعضا هیئت‌رئیسه به بررسی گزارش‌های ارائه شده پرداختند و در جهت ارتقا این فعالیت‌ها نقطه نظرات خود را بیان کردند.

جمع‌بندی رییس دانشگاه
دکتر جعفریان ضمن تشکر از همکاران معاونت فرهنگی گفت: این معاونت به‌ظاهر کوچک است اما کارهای مشکلی بر عهده دارد. وی همچنین از نهاد رهبری، امور ایثارگران و دفتر امور زنان تشکر کرد.
رئیس دانشگاه با اشاره به وسعت کارهای فرهنگی گفت: کار فرهنگی، کار بسیار بزرگی است که انجام آن ساده نیست و این معاونت با تعداد محدودی از پرسنل کار بزرگی را بر عهده دارد.
دکتر جعفریان ضمن اشاره به انجام برنامه‌های ماده 1 ارتقاء گفت: یکی از کارهای مهمی که دکتر پرویز و همکاران ایشان انجام دادند فراهم کردن شرایط انجام ماده 1 ارتقا اساتید در دانشگاه بود.
وی با اشاره به کیفیت ارائه گزارش‌های فعالیت‌ها در معاونت‌های مختلف گفت: گزارش ارائه شده در جشنواره ابن‌سینا از نمونه‌های موفق گزارش‌های دانشگاه بود که با تعداد اسلایدهای کم توانست به‌صورت کامل فعالیت‌های انجام شده را ارائه دهد.
وی افزود: ما باید کاری کنیم که گزارش دهی صرفاً به مسائل مهم و اهدافی که در پیش داریم معطوف شود.
دکتر جعفریان در ادامه به بررسی گزارش‌های ارائه شده پرداخت و گفت: یکی از مواردی که باید به آن توجه شود، بحث شاخص‌هاست. تعیین و ارزیابی شاخص‌ها در امور فرهنگی یک کار سخت و طولانی‌مدت است.
وی گفت: البته این موضوع هم قابل‌بررسی است و غیرممکن نیست. باید برای تعیین شاخص‌های فرهنگی کار مطالعاتی انجام شود که بتوان موفقیت یا عدم موفقیت اقدامات انجام شده را ارزیابی کرد. اگرچه ممکن است برای دستیابی به نتایج مناسب مجبور باشیم یک پروژه چندساله تعریف کنیم.
دکتر جعفریان با اشاره به انجام فعالیت‌های فرهنگی در سال 95 گفت: باید دستورالعملی به واحدها ابلاغ شود تا از اضافه شدن فعالیت‌های یکنواخت و تکراری (مانند سخنرانی) خودداری شود و این برنامه‌ها با برنامه‌های جدید و پیشنهاد‌های تازه‌ای جایگزین شود.
دکتر جعفریان در پایان گفت: مخاطبان دانشگاه مخاطبان خاصی هستند و باید برای موفقیت در فعالیت‌های فرهنگی به این مخاطبان که در محیط آکادمیک هستند توجه ویژه‌ای شود./گ

تهیه کننده:

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *