محتوای خبری معاونت فرهنگی

با حضور معاون اجتماعی فرهنگی دانشگاه جلسه‌ کارگروه پیام گزاران سلامت و امنیت غذایی استان تهران برگزار شد

جلسه‌ شورای کارگروه پیام گزاران سلامت و امنیت غذایی استان تهران در معاونت اجتماعی فرهنگی دانشگاه برگزار شد.

گالری تصاویر
به گزارش روابط عمومی معاونت اجتماعی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران، این جلسه روز دوشنبه 14 آبان ماه‌ 97 در سالن شورای معاونت اجتماعی فرهنگی دانشگاه با حضور دکتر رستمیان معاون اجتماعی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران و دبیر کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان، دکتر عباسی رئیس دبیرخانه کارگروه و جمعی از مدیران و کارشناسان معرفی شده ادارات سازمان‌های استان برگزار شد.
در ابتدا دکتر رستمیان، معاون اجتماعی فرهنگی دانشگاه ضمن خوش‌آمدگویی گفت: هدف از برگزاری این جلسه تشکیل شورای پیام‌گزاران سلامت دستگاه‌های اجرایی استان و تبادل و هم‌اندیشی و مشارکت در ارتقا سلامت است. پیام‌گزاران سلامت، رابطان، حامیان و مشاوران سلامت‌محور دستگاه‌ها هستند. ضرورت تشکیل شورای پیام‌گزاران سلامت ایجاد حساسیت در سازمان‌ها نسبت به حفظ سلامت کارکنان خود، سلامت محیط‌زیست پیرامون و سلامت مصرف‌کنندگان خدمات و محصولاتشان، افزایش پاسخگویی اجتماعی، بررسی پیش‌نویس مصوبات لازم برای طرح در کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان است که رابط سازمانی معرفی شده بنام پیام‌گزار سلامت شناخته می‌شود.
وی در ادامه ضمن اشاره به عوامل متعدد تعیین‌کننده سلامت افزود: امروزه بیشترین چالش ما درباره شرایطی است که ریشه در عوامل اجتماعی، اقتصادی و محیطی دارند. رویکرد سلامت در همه سیاست‌ها؛ انتخابی هوشمندانه و امکان‌پذیر است. رویکرد سلامت در همه سیاست‌ها، به‌عنوان یک بحث حقوقی مرتبط با سلامت نیز مطرح است و سیاست‌گذاران باید نسبت به تأثیرات تصمیم‌گیری‌های خود بر روی سلامت مردم پاسخگو باشند.
دکتر رستمیان تاکید کرد: نظام سلامت در کنار انجام مأموریت‌های موظف خود باید به سمت مردم و جامعه حرکت کند تا با کار بین بخشی و حمایت‌طلبی و با مشارکت مردم بتواند سلامت بهتری را برای جامعه فراهم کند. دانشگاه این آمادگی را دارد تا در کنار سایر ادارات به همگانی کردن بیشتر مقوله سلامت و افزایش سطح سلامت کارکنان، اجرای برنامه‌هایی مرتبط با سلامت مشارکت و مشارکت بین بخشی بیش‌ازپیش کمک کند.
دکتر یحیی زاده، مدیر گروه بهداشت استانداری نیز با اشاره به فعالیت‌های کارگروه و سوابق آن خواستار مشارکت بیشتر دستگاه‌های عضو کارگروه ساغ شد.
دکتر توکلی کیا، متخصص پزشکی اجتماعی دانشگاه تهران گفت: معرفی پیام‌گزاران سلامت و تشکیل شورای این افراد در قالب برنامه جامع سلامت استان صورت می‌گیرد و ایشان به بیان شیوه‌نامه تشکیل این شورا پرداخت.
وی افزود: در آینده با تشکیل شورای پیام‌گزاران سلامت پیشنهاد‌ها و نقطه نظرات اعضا جمع‌آوری و پس از بررسی برای تصویب و اجرا به کارگروه ساغ ارسال می‌شود.
دکتر عباسی، رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی گفت: در کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان با پیشنهاد دانشگاه مصوب شد برابر برنامه شورای پیام‌گزاران سلامت، دستگاه‌های اجرایی استان تشکیل شود. تا با مشارکت بین بخشی بیشتر و استفاده حداکثری از توان و امکانات ادارات در استان بتوان برنامه‌های بین بخشی سلامت را پیش برد.
رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی گفت: مستندسازی پروژه‌ها و پیشرفت برنامه‌های بین بخشی مرتبط به سلامت در سازمان محل کار خود، شرکت در جلسات کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی حسب مورد و ارائه گزارش‌های لازم، عضویت و مشارکت فعال در کمیته پایش و عملیاتی کردن برنامه جامع سلامت استان زیر نظر کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی، حمایت از سیاست‌های سازمانی سالم در دستگاه مربوط، هماهنگی و اطلاع‌رسانی مؤثر برای اجرای پروژه‌های مرتبط و منتج از برنامه جامع سلامت نیز از برنامه‌های کارگزاران سلامت ادارات است.
سپس نیکو سرشت کارشناس آموزش سلامت معاونت اجتماعی فرهنگی در خصوص اهمیت خود مراقبتی و جنبه‌های مختلف آن مطالبی را مطرح کرد.
 در ادامه پیام‌گزاران معرفی‌شده، به بیان نقطه نظرات خود پرداختند و مقرر شد در جلسات آتی برنامه‌ها و پیشنهاد‌های اعضا برای بررسی و اجرا ارائه شود.
خبرنگار: اسلامی نیا
عکس: میری

کلمات کلیدی
سید محمد حسین  میری طامه
تهیه کننده:

سید محمد حسین میری طامه