محتوای خبری معاونت فرهنگی

سومین جلسه شورای پیامگزاران ادارات کل استان تهران با حضور معاون اجتماعی فرهنگی دانشگاه

سومین جلسه شورای پیامگزاران ادارات کل استان تهران در محل دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی، این جلسه با حضور دکتر رستمیان معاون فرهنگی و مشاور ریاست دانشگاه در امور اجتماعی سلامت‌محور، دکتر عباسی رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه، دکتر برکتی مدیر مؤلفه‌های موثر بر سلامت، مدیران معاونت‌های بهداشت، غذا و دارو و درمان دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی، ایران و پیام‌گزاران سلامت ادارات کل استان دوشنبه 11 شهریور 98 برگزار شد.
دکتر رستمیان ضمن خیرمقدم به شرکت‌کنندگان با اشاره به اهمیت تعاملات بین دستگاه‌های اجرایی و همکاری با دانشگاه‌های علوم پزشکی استان در پیشبرد اهداف حوزه سلامت به خصوص سلامت فردی، سازمانی و برنامه جامع سلامت استان به نقش مهم صداوسیما و فضای مجازی در ارتقا سواد سلامت جامعه اشاره کرد و افزود: با همکاری شبکه پنج سیما موضوعات مختلف سلامت مطرح می‌شود. همچنین دانشگاه‌ها آمادگی دارند در برگزاری کارگاه‌های مشترک توسط کارکنان ادارات در خصوص جنبه‌های مختلف خود مراقبتی، افزایش سواد سلامت و سایر موضوعات مرتبط همکاری نمایند. ایشان با اشاره به مشکلاتی مثل فاضلاب تهران که باعث آلودگی زمین‌های کشاورزی و تولید برخی محصولات کشاورزی ناسالم می‌شود گفت: پیگیری همه‌جانبه دستگاه‌های مسئول و همکاری بین بخشی در حل این مشکلات راهگشاست.
در ادامه دکتر عباسی با اشاره به همکاری ادارات در اجرای بسیج ملی کنترل فشارخون در استان گفت: با توجه به اهمیت حوزه سلامت، این جلسات در راستای ارتقا همکاری بین بخشی و مشارکت بیشتر دستگاه‌های اجرایی استان در اجرا و پیشبرد برنامه‌های سلامت‌محور ادامه می‌یابد.
وی با اشاره به نقش مهم پیام‌گزاران سلامت ادارات در پیگیری مصوبات کارگروه‌های ساغ و سایر موضوعات مرتبط با سلامت در ادارات گفت: شورای پیام‌گزاران سلامت در شهرستان‌ها نیز تشکیل می‌شود. در این جلسه مهندس کریمی سرپرست گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی به تبیین برنامه کشوری ارتقا سلامت کارکنان دولت پرداخت و افزود: با مشارکت دستگاه‌ها این برنامه گام‌به‌گام اجرا می‌شود.
در ادامه دکتر عالی پور از دانشکده تغذیه در خصوص جنبه‌های مختلف تغذیه سالم و مشکلات تغذیه‌ای در کشور ه به اهمیت افزایش سواد تغذیه افراد اشاره کرد و آموزش‌هایی در این خصوص ارائه داد و گفت: با برگزاری کارگاه‌ها و جلسات آموزشی با موضوع تغذیه سالم در ادارات می‌توان به بهبود تغذیه و کاهش مصرف مواد غذایی ناسالم کمک کرد. سپس دکتر برکتی مدیر مؤلفه‌های موثر بر سلامت دانشگاه و دکتر توکلی متخصص پزشکی اجتماعی با اشاره به شروع برنامه دانشگاه عاری از دخانیات ضمن آموزش مضرات مصرف دخانیات توضیحات لازم را ارائه کردند.
دکتر برکتی گفت دانشگاه آمادگی دارد در این خصوص با ادارات استان همکاری نموده و برنامه آموزش کارکنان و اجرای برنامه ساختمان‌های عاری از دخانیات در ادارات شروع شود.
در ادامه پیام‌گزاران ادارات در خصوص همکاری بین بخشی در حوزه سلامت و اهمیت سلامت کارکنان و اقدامات انجام‌شده در این خصوص اعلام آمادگی کردند و مقرر شد کارگاه‌های تغذیه سالم و خود مراقبتی در ادارات تشکیل شود و موضوعاتی از قبیل در اختیار قرار دادن محتو‌ای آموزشی برای ادارات، مبارزه با آبیاری مزارع با فاضلاب، برخورد با واحدهای تولیدکننده پساب آلوده‌کننده، ایجاد محیط همکاری بیشتر بین ادارات مرتبط صورت پذیرد.
 همچنین موضوعات مرتبط با سلامت و امنیت غذایی به دبیرخانه کارگروه ارسال‌شده تا در جلسات بعدی کارگروه مطرح شود.
خبر و عکس: حسین میری

کلمات کلیدی
سید محمد حسین  میری طامه
تهیه کننده:

سید محمد حسین میری طامه