محتوای خبری معاونت فرهنگی

مصاحبه بادکتر زهرا حسینی تبار مسئول امور اداری و کارشناس فرهنگی دانشکده طب ایرانی

نمازخانه های دانشکده طب ایرانی ساختمان هروی و ساختمان احمدیه از زیباترین نمازخانه های دانشگاه هستند.

به بهانه حلول ماه ربیع الاول و میلاد پیغمبر اکرم حضرت محمد مصطفی صلوات الله علیه مصاحبه ای با دکتر زهرا  حسینی تبار مسئول امور اداری و کارشناس فرهنگی دانشکده طب ایرانی انجام شد.

-
لطفا خودتان را معرفی کنید؟
ضمن عرض سلام و تبریک ایام با برکت میلاد نبی مکرم اسلام رحمة للعالمین صلوات علیه وآله وسلم و رئیس مذهب تشیع امام صادق علیه السلام  بنده زهرا حسینی تبار مسئول امور اداری و کارشناس فرهنگی دانشکده طب ایرانی هستم.
-رشته تحصیلی شما چیست؟
دکترای فقه و حقوق دارم و بسیار علاقه مند به طب ایرانی و حدود ده سال است که در خدمت دانشکده طب ایرانی  هستم.
- با خبر شدیم در دو ساختمان از مراکز تحت پوشش دانشکده طب ایرانی نمازخانه های زیبا و مناسبی احداث شده است.بفرمایید روند ساخت آنها چگونه بوده است؟
 بله الحمدالله به لطف برخورداری از رئیس، مسئولین و همکاران معتقد و مذهبی، با طرح و همکاری جناب آقای دکتر رضائی زاده و مشارکت خیرین در ساختمان احمدیه و ساختمان هروی این مهم اتفاق افتاد.
ساختمان سلامتکده احمدیه به علت  قدیمی بودن در هنگام بازسازی  نمازخانه نداشت. اواخر سال ۹۵  بنده به ریاست محترم دانشکده پیشنهاد ساخت نمازخانه دادم که الحمدلله ایشان استقبال کرده و طرحی زیبا ارائه و با اختصاص فضایی مناسب  و با مشارکت خیرین شروع به ساخت شد.دیوار های این نمازخانه ازسفال های زیبا و اسماءالله و هنر دست هنرمندانی خوش ذوق و با چیدمانی زیبا و اصولی می باشد.
نماز خانه ساختمان هروی هم اتاقی کوچک در طبقات فوقانی و نا مناسب بود که آنجا هم با مساعدت آقای  دکتر رضائی زاده و مشارکت خیرین، گوشه حیاط و در میان باغچه و کنار  محل نگهداری پرندگان نمازخانه ای با تلفیق مدل سنتی و مدرن، با چوب و شیشه بصورت بسیار زیبا و شکیل ساخته شد.
در حال حاضر مدعی هستیم که به لطف خدا و همت همکاران این دو نمازخانه جزء زیباترین نمازخانه های دانشگاه می باشند.
- چرا برای ساختمان خارک کاری انجام نشده؟
اتفاقا نظر به اینکه مثل دیگر واحدها مسئول و همکارانی متدین واهل نماز در آن واحد هستند، تبدیل به احسن کردن نمازخانه آنجا هم در دستور کار قرار دارد و به فکر هستند تا به زودی آنجا هم نمازخانه ای زیبا احداث شود.
- آیا پیشنهاد و نظری در خصوص مساجد و نمازخانه ها ی دانشگاه دارید؟
طبق روایات اهل بیت علیهم السلام جایگاه عبادت، محل هبوط ملائکه الهی است پس باید همه جوره به آن اهمیت داده شود در حدیثی  از  رسول خدا صلوات الله علیه و آله   نقل شده که فرموده اند:هر کس برای خدا مسجدی بر پا کند خداوند مانند آن را برایش در بهشت بنا خواهد کرد پی به اهمیت این مسئله میبریم پس باید بهترین جای ادارات به بهترین شکل برای نماز قرار داده شود و هزینه های آن هم هرگز هزینه نیست بلکه سرمایه گذاریست . ما در روایات داریم که نگاه به چهره مؤمن عبادت است، نگاه به کعبه عبادت است چون انسان را به یاد خدا می اندازند پس زیبایی نمازخانه ای که انسان را به یاد خدا می اندازد و لذت مناجات را بالامی برد هم همین حکم را دارد.
پیشنهاد می کنم مؤذن های خوش صدا، قاریان و مداحانی تربیت شوند که بتوانند این جذابیت را دو چندان کنند البته در چند سال اخیر الحمدلله مداحان خوبی در دانشگاه تربیت شده اند ولی لازم است تا بیش از پیش اهتمام به این مهم داشته باشیم و حدالامکان از تراکم آنها در یک واحد اجتناب و هر نمازخانه ای یک مداح خوش صدا و دارای معلومات خوب دینی، داشته باشد.
 - و سخن آخر؟
  از مسئولان و همه همکاران خوبم در دانشکده، مخصوصا رئیس محترم جناب آقای دکتر رضائی زاده و معاونت دانشجویی فرهنگی دکتر نجات بخش که سوای مسائل علمی، در تمام مباحث فرهنگی و معنوی پیش قدم و پیگیر هستند، تشکر میکنم.
خبرنگار: محمود اشتیاقی

کلمات کلیدی
سید محمد حسین  میری طامه
تهیه کننده:

سید محمد حسین میری طامه