محتوای خبری معاونت فرهنگی

نشست صمیمی مشاور رئیس دانشگاه در امور اجتماعی سلامت محور با نمایندگان مشارکت های مردمی واحدهای تابعه دانشگاه

دکتر عبدالرحمان رستمیان از نمایندگان مشارکت های مردمی واحدهای تابعه، خواست با قدرت در جلب مشارکت خیرین و توسعه فرهنگ نیکوکاری در واحدهای خود تلاش کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی،  سه شنبه 30 دی ماه 99 مدیریت سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه، در سالن G6  ساختمان ستاد مرکزی، میزبان نماینده های مشارکت های مردمی واحدهای تابعه دانشگاه بود.
در این نشست ابتدا، دکتر مسعود خسروانی مدیر سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه، ضمن خیر مقدم به نماینده گان واحدهای تابعه دانشگاه به تحلیل جمله ای از سخنان سردار شهید سپهید سلیمانی با عنوان «جامعه ما، خانواده ماست» پرداخت.
وی افزود: انسانی که خانواده های دیگران و جامعه را چون خانواده خود دوست دارد و خوشبختی، سعادت و امنیت او برایش مهم است، دارای یک جهان بینی درست و دقیقی است که دانستن فلسفه آن، مسیر ما را در شناخت فلسفه وجودی انسان و تکلیف او را در دنیا مشخص می کند.  انسان های نیکوکار افراد باهوش، سختکوش و خوش قلبی هستند که محصول کار و تلاش خود را برای سعادت و سلامت جامعه خرج می کنند و در منتهای درجه آن، بزرگ مردانی هستند که جان خود را در راه خدا فدا می کنند.
 در ادامه دکتر خسروانی هدف مدیریت سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه را کمک به ارائه خدمات بیشتر و بهتر دانشگاه در توسعه سلامتی دانست و در خصوص اهداف و راهبردها و نیز نقش مهم و موثر نمایندگان مشارکت های مردمی واحدهای تابعه توضیحاتی بیان کرد و شرح وظایف آنان را به مشورت گذاشت.
وی از تمام برگزارکنندگان این نشست، به ویژه مرضیه علیپور، کارشناس مشارکت های مردمی مدیریت قدردانی کرد.
سپس نمایندگان واحدها ضمن معرفی خود به بیان دیدگاه ها و نظرات خود پرداختند.
خدیجه آب پر از معاونت غذا و دارو، در خصوص جمله سردار سلیمانی که جامعه ما خانواده ماست گفت: باید نمایندگان واحدها کار را چون مادری مهربان وظایف محوله را با جان و دل انجام دهند و جامعه را خانواده خود بدانند.
از رابطان شرکت کننده در این نشست:  آمنه بهفرد از شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، علیرضا حیدری از بیمارستان رازی، زهرا مددی از بیمارستان فارابی، زهرا شرقی از بیمارستان آرش، مرضیه مسعودی از دانشکده بهداشت، مریم اسکندری از بیمارستان بهرامی، عالیه امیرپارسی از بیمارستان سینا، دکتر کتایون جلالی تبار از بیمارستان شریعتی، رقیه بشیری ازمرکز طبی کودکان، مریم تیموری از بیمارستان یاس، فاطمه بدلی از معاونت دانشجویی، علی خوش ترکیب بیمارستان بهارلو، مریم پورزندیان از بیمارستان ضیائیان، محمد حسن پور از بیمارستان روزبه، آرزو چراغی از مرکز بهداشت جنوب تهران که پیشنهادها و نکاتی را بیان کردند.
از مهم ترین موارد مطرح شده رابطان در این جلسه عبارت بود از لزوم پلاک کوبی به موقع اهدایی های خیرین، آموزش توانمندسازی نمایندگان واحدها در خصوص تعامل با خیرین، دریافت مدارک اعضا در خصوص تاسیس سمن ها، داشتن حساب بانکی ویژه کمک خیرین، شفاف سازی روند کمک های خیرین، جلب اعتماد سازمان های مردم نهاد به تشکیلات دولتی.
سپس سید ابراهیم میرخانی، نماینده مشارکت های مردمی و مدیر عامل انجمن حمایت ازبیماران بیمارستان امام خمینی گفت: اولویت 20 سال آینده کشور در امور خیرین، موضوع سلامت است و باید به سمت به روز رسانی تجهیزات بیمارستانی برویم و نکاتی را هم در خصوص اجرای موفق طرح های خیریه یادمان ویاران بیان کرد.
وی همچنین در خصوص تهیه سند توافق نامه پزوژه های مردمی، مشارکتی و تنظیم تفاهم نامه، توضیحاتی را بیان کرد.
در پایان این نشست دکتر عبد الرحمان رستمیان معاون فرهنگی دانشگاه و مشاور رئیس دانشگاه در امور اجتماعی سلامت محور به جمع بندی نکات و پیشنهادها پرداخت و گفت: هدف دانشگاه ما، توسعه آموزش و پژوهش، پیشگیری و درمان بیماران است.
وی در ادامه افزود: کمک خیرین در تجهیزات بیمارستانی باعث شده تا صف ها کمتر شود و بیمارانی که مجبور بودند تعرفه های بخش خصوصی را تحمل کنند، در بیمارستان های ما با استفاده از بیمه خدمات درمانی، با پرداخت حداقل هزینه از خدمات بیمارستان وحتی مراکز بهداشتی و درمانی بهره مند می شوند.
دکتر رستمیان موضوع توسعه فرهنگ مسئولیت پذیری اجتماعی را بسیار مهم دانست و از نمایندگان واحدها خواست تا با انگیزه و قدرت ضمن هماهنگی با مدیریت واحد در ترویج فرهنگ نیکوکاری همت خود را روزافزون کنند.

کلمات کلیدی
سید محمد حسین  میری طامه
تهیه کننده:

سید محمد حسین میری طامه

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *