محتوای خبری معاونت فرهنگی

نشست مددکاران بازنشسته دانشگاه علوم پزشکی تهران در معاونت اجتماعی فرهنگی

مددکاران بازنشسته دانشگاه علوم پزشکی تهران در نشستی با حضور دکتر رستمیان معاون اجتماعی فرهنگی دانشگاه شرکت کردند.

گالری عکس

 به گزارش روابط عمومی معاونت اجتماعی فرهنگی، جلسه ای با مددکاران بازنشسته دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور دکتر رستمیان معاون اجتماعی فرهنگی دانشگاه، خانم سلطانی مسئول مددکاری معاونت اجتماعی فرهنگی در 26 اردیبهشت 97  برگزار شد.
در این جلسه بازنشستگان به بیان تجربیات کاری خود و ارائه راهکارهایی در جهت بهبود شرایط حاضر واحدهای مددکاری اجتماعی دانشگاه پرداختند. مشکلات عمده مددکاران در حال حاضر ناکافی بودن تعداد نیروها، عدم وجود فضای کاری مناسب در تعدادی از واحدها و عدم اطلاع کامل برخی از مدیران نسبت به شرح وظایف مددکاران اجتماعی است.
دکتر رستمیان افزود: پیگیری های مددکاران، از وقوع آسیب های اجتماعی در مورد بیمار و خانواده وی جلوگیری می کند در ادامه ایشان به نشریه خوبان شهر اشاره کرد که چند صفحه از این نشریه به مددکاران اجتماعی و خاطرات تلخ و شیرین آن ها اختصاص داده شده است. وی عنوان کرد در شرایط فعلی و با وجود طرح تحول نظام سلامت، ارزیابی شرایط اجتماعی و اقتصادی بیماران برعهده مددکاران اجتماعی می باشد که  با نگاه حرفه ای خود می توانند در این زمینه کمک قابل توجهی داشته باشند. دکتر رستمیان با اشاره به نحوه کار سمن ها در کشورهای دیگر بر لزوم فعالیت مددکاران اجتماعی در این حیطه تاکید و عنوان کرد: وقتی افراد گروه شدند می توانند خواسته های اجتماعی داشته باشند و از حق خود دفاع کنند و به پیشگیری بپردازند و مددکار اجتماعی می تواند در این زمینه بسیار تاثیرگذار باشد.
فیروزی مددکار بازنشسته بیمارستان امام خمینی(ره) با اشاره به تجربیات ارزشمندی که در دوران کاری خود داشته، عنوان کرد که پزشکی حرفه زیبائی است و مددکاری اجتماعی این زیبایی را افزون می کند. وی در خصوص ثبت خاطرات مددکاران بازنشسته عنوان کرد که ثبت خاطرات دوران کارورزی وی، به دانشجویان زیادی در گذراندن این دوره کمک کرده و ایشان بر لزوم ثبت مستندات تاکید داشت و عنوان کرد که در گذشته اساتید بزرگ پزشکی همواره بر لزوم ثبت اقدامات مددکاران تاکید داشته اند.
نعیمی اکبر مددکار بازنشسته بیمارستان شریعتی به کمبود نیرو در واحدهای مددکاری اشاره کرد و پیشنهاد کرد از نیروهای طرحی بیشتر استفاده شود و همچنین مددکاران در پست های تخصصی خود به کار برده شوند. وی عنوان کرد استفاده از نیروهای طرحی دو حسن دارد. یکی اینکه در انجام وظایف مددکاری به مددکاران اجتماعی شاغل در بیمارستان ها کمک می کند و دوم اینکه در حین گذراندن دوره طرح، آموزش دیده و در صورت استخدام به عنوان مددکار بهداشت و درمان افرادی قوی و با تجربه ای خواهند بود.
خجسته مددکار بازنشسته بیمارستان مرکز طبی کودکان نیز ضمن تشکر از برگزاری مراسم تقدیر از مددکاران اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی تهران برای اولین بار، در خصوص عدم آشنایی کامل برخی از مدیران بیمارستان ها با شرح وظایف مددکاران صحبت کرد و پیشنهاد داد برای انتخاب مسئولین مددکاری اجتماعی در بیمارستان ها، مدیران از معاونت اجتماعی و مسئول مددکاری معاونت با توجه به شناختی که از مددکاران اجتماعی شاغل دارند کمک بگیرند.
خانم سلطانی مسئول مددکاری معاونت اجتماعی فرهنگی نیز با تشکر از حضور مددکاران بازنشسته در این جلسه از آنان دعوت کرد خاطرات خود را مکتوب کنند تا بصورت کتاب مورد استفاده نسل های بعدی مددکاران اجتماعی به عنوان الگوی کار قرار گیرد. ایشان با اشاره به بازدیدهایی که بصورت هفتگی از بیمارستان ها در حال انجام است عنوان کرد، این موضوع می تواند باعث شناخت موثر مدیران از نحوه کار مددکاران اجتماعی باشد.
وی در پایان ضمن ابراز امیدواری، تقاضای ادامه همکاری مددکاران اجتماعی بازنشسته با معاونت اجتماعی فرهنگی را داشت تا از تجارب ارزشمند آنها در برنامه ریزی های بعدی استفاده شود.
خبرنگار: سلطانی
عکاس: میری

کلمات کلیدی
سید محمد حسین  میری طامه
تهیه کننده:

سید محمد حسین میری طامه