محتوای خبری معاونت فرهنگی

گزارشی از وضعیت نمازخانه های دانشگاه علوم پزشکی تهران

کارشناس و مسئول دبیرخانه ستاد اقامه نماز دانشگاه، گزارشی از وضعیت نمازخانه های دانشگاه علوم پزشکی تهران ارایه کرد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشگاه در حاشیه سومین جلسه ستاد اقامه نماز دانشگاه، کارشناس ستاد و مسئول دبیرخانه ستاد اقامه نماز دانشگاه محمود اشتیاقی، به گزارشی در خصوص چگونگی وضعیت نمازخانه های دانشگاه پرداخت و گفت: در حال حاضر هفتاد و پنج مسجد و نمازخانه در سطح دانشگاه داریم که تقریبا همگی مجهز و از ملزومات لازم برخوردار می باشند. روزانه از جانب مدیران و رابطان واحدها (رابطان نور) در صورت نیاز به ملزومات از طریق اتوماسیون درخواست هایی به معاونت فرهنگی ارسال و پس از بررسی تهیه و ارائه می شود. اگرچه سیاست دانشگاه و ستاد اقامه نماز بر این است که تجهیز مساجد و  نمازخانه ها نیز مثل تمامی بخش های یک واحد توسط مدیر انجام شود، ولی برخی از وسایل از (قبیل مهر، قرآن، مفاتیح، عبا، صندلی نماز، چادرنماز، سنگ تیمم، سجاده، مهر پایه دار، برای نما قبله) توسط معاونت فرهنگی یکجا خرید وعرضه می شود.
وی افزود: در حال حاضر تمامی مساجد و نمازخانه های دانشگاه  مجهز می باشد و سال گذشته از سوی ستاد اقامه نماز استان تهران، دانشگاه علوم پزشکی تهران در بین دستگاههای دولتی رتبه برتر را کسب کرده و مورد تقدیر قرار گرفتیم.
وی گفت با توجه به آیه ی: إنّما يعْمر مساجد اللّه منْ آمن باللّه والْيوْم الْآخر وأقام الصّلاة وآتى الزّكاة ولمْ يخْش إلّا اللّه منحصرا عمران و آبادی مساجد خدا به دست کسانی است که به خدا و روز قیامت ایمان آورده و نماز به پا دارند و زکات مال خود بدهند و از غیر خدا نترسند، پس چه خوب است که بابت زیبایی، تعمیر و تجهیز مساجد و نمازخانه ها همه همکاران خود را موظف به پیگیری امورات نماز و نمازخانه ها بدانند و در این خصوص در ساعات اداری بنده و همکارانم در ساختمان شفا (خیابان ایتالیا پلاک 49) وبا تلفن 42910304 و 09125541220 (محمود اشتیاقی) آماده همکاری هستیم.
اشتیاقی گفت: از جمله مسئولیت های اینجانب سرکشی و بازدید از نمازخانه ها و بخش های بیمارستان ها برای ارتقای تجهیزات نماز است،  بعضی اوقات در هنگام بازدید کمبودهایی مشاهده می شود(با وجود اینکه روزانه مایحتاج نمازخانه ها قابل تامین است)، علت را که جویا می شوم همکاران منتظر شخص مسئول در خصوص پیگیری هستند و این توفیق الهی را از خود سلب میکنند تا حدالامکان به همان شخص مسئول کمبود را گزارش و یا مطالبه کنند.
در دانشکده طب سنتی به همت و پیگیری های همکاران و جلب کمک خیرین دو نمازخانه بسیار زیبا در سلامتکده احمدیه و هروی احداث شد که قابل تقدیر وتشکر است، همچنین  رابطان فرهنگی بیمارستان مرکز طبی کودکان و دانشکده داروسازی با پیگیری های مستمر باعث احداث دو نمازخانه ی شکیل و زیبا شدند. توفیق خدمت در خصوص اقامه نماز از موهبت های الهی است و برخورداری از این موهبت را برای خود و همه همکارانم را از خدا خواستارم.
خبر و عکس: حسین میری

 

کلمات کلیدی
سید محمد حسین  میری طامه
تهیه کننده:

سید محمد حسین میری طامه