محتوای خبری معاونت بهداشت

برگزاری جلسه شورای تحقیقات نظام سلامت HSR در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران

با حضور معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران و تمامی اعضا، شورای تحقیقات نظام سلامت HSR در معاونت بهداشت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، روز سه‌شنبه 30 آبان 1402 جلسه شورای تحقیقات نظام سلامت ( HSR ) به ریاست دکتر علیرضا اولیائی منش، معاون بهداشت و اعضای شورا در سالن مدافعان سلامت این معاونت برگزار شد.
در ابتدا، دکتر مهرزاد ناصری دبیر شورا به بیان جزئیات اقدامات انجام شده در خصوص ارسال مستندات کاربست پژوهش‌ها و طراحی فرایند مذکور در این حوزه پرداخت.
در ادامه جلسه، عناوین پژوهشی سه پروپوزال ارسالی به دبیرخانه شورا ارایه شد که پس از بحث و تبادل‌نظر درخصوص ضرورت اجرا، اهداف کاربردی پژوهش و روش اجرا، اعضا به اتفاق آرا با انجام هر سه پژوهش پس از اعمال تغییرات مطرح شده در جلسه موافقت کردند.
در پایان جلسه دکتر اولیائی منش بر اهمیت کاربردی بودن پژوهش در راستای پاسخ به سوال‌هایی که در طی فرایندهای ارایه خدمت همکاران حوزه ایجاد می‌شوند، تاکید کرد.

اسماعیل  استاجی

اسماعیل استاجی