محتوای خبری معاونت دانشجویی

نشست مشترک معاونت فرهنگی و دانشجویی با مدیریت خیرین و مشارکت های مردمی دانشگاه

معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران، با هدف بهبود امکانات رفاهی دانشجویان جلسه مشترکی با مدیریت خیرین و مشارکت های مردمی دانشگاه برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، این نشست صمیمی 18 آبان ماه 1401 با حضور دکتر مهدی ابراهیمی معاون فرهنگی و دانشجویی، دکتر زهرا حسینی تبار مدیر خیرین و مشارکت های مردمی دانشگاه، مهندس فرشاد میرزایی مدیر امور دانشجویی، دکتر نیره سادات روح الهی مدیر امور خوابگاه ها و جمعی از کارشناسان معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه برگزار شد.
دکتر ابراهیمی در این نشست به چشم انداز معاونت فرهنگی و دانشجویی در حوزه مدیریت امور دانشجویی (تهیه غذا، اسکان و رفاه دانشجویان) اشاره کرد و گفت: این معاونت به دنبال بهبود امکانات رفاهی دانشجویان و رفع چالش ها و نیازهای اساسی آن ها است و تمام تلاش خود را در این راستا به کار می گیرد.
در ادامه دکتر حسینی تبار به ظرفیت ها، پتانسیل و علاقمندی خیرین به فعالیت در حیطه دانشجویی و سلامت پرداخت.
در پایان جلسه مقرر شد، با مشارکت معاونت فرهنگی و دانشجویی و مدیریت خیرین و سازمان های مردم نهاد، جلسات منظم با خیرین برگزار شود، تا در پیشبرد نیازهای دانشجویان تسریع به عمل آید.

کامران محمدیان

کامران محمدیان