تامز جی سی 3 (مراقبت سلامت): معرفی طرح مدبر (مداخله در بحران روان پزشکی) بیمارستان روزبه دانشگاه علوم پزشکی تهران

در بیمارستان روزبه دانشگاه علوم پزشکی تهران، خدمات سلامت روان به صورت بستری یا سرپایی انجام می شود که یکی از این خدمات، طرح مدبر (مداخله در بحران روان پزشکی) است. در این طرح در صورت نبود تخت خالی و فضای بستری، مشخصات بیمار ثبت می شود و به بیمار خدماتی از جمله روان شناسی، روان پزشکی، دارودرمانی و مددکاری ارائه می شود. همچنین در صورتی که امکان بستری بیمار نباشد متخصصان، وضعیت سلامت بیمار را پیگیری می کنند. طرح مدبر از سال 1397 راه اندازی شده و محوریت و مدیریت اجرایی طرح با دستیاران روان پزشکی است. در این طرح بیمارانی که به اورژانس مراجعه می کنند، کامل ارزیابی می شوند و با کمک بیمار تلاش می شود مورد اصلی که باعث موقعیت بحران شده شناسایی شود و مورد پیگیری قرار بگیرند. در این طرح هدف خارج شدن بیمار از موقعیت بحران است و تا این زمان متخصصان آموزش دیده پیگیر وضعیت سلامت روان بیمار هستند. در تامز جی سی 3 (مراقبت سلامت) به معرفی این طرح پرداختیم.

طاهره رحمان پور

طاهره رحمان پور