ستاد برگزاری مراسم اربعین حسینی

اطلاعیه شماره سه ستاد برگزاری مراسم اربعین حسینی در دانشگاه علوم پزشکی تهران

ستاد اربعین دانشگاه علوم پزشکی تهران، در اطلاعیه سوم خود از پایان فرصت ثبت نام برای حضور در موکب های درمانی اربعین خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران ستاد اربعین حسینی، اطلاعیه شماره سه این ستاد درباره پایان فرصت ثبت نام برای حضور در موکب های درمانی اربعین به شرح زیر است:

بسمه تعالی

به اطلاع اعضای محترم هیئت علمی و کارکنان گرامی دانشگاه علوم پزشکی تهران می‌رساند، به دنبال استقبال باشکوه خانواده بزرگ دانشگاه برای حضور در درمانگاه ها و موکب های درمانی مراسم اربعین سال جاری و با عنایت به پایان مهلت زمانی فرآیند ثبت نام، ظرفیت نیروهای مورد نیاز درمانی، پشتیبانی، فرهنگی و رسانه ای برای درمانگاه ها و موکب های درمانی دانشگاه علوم پزشکی تهران در شهر سامرا و کربلای معلی تکمیل شد و امکان ثبت نام افراد جدید، میسر نیست.

ستاد برگزاری مراسم اربعین حسینی در دانشگاه علوم پزشکی تهران اکنون در حال دریافت مدارک و تکمیل ثبت نام متقاضیان مذکور است و امکان پاسخگویی حضوری و تلفنی برای ثبت نام جدید نیز میسر نخواهد بود.

نکته مهم اینکه، فرآیند ثبت نام کاروان زیارتی ویژه اساتید و کارکنان محترم دانشگاه تا 15 مرداد 1403 ادامه خواهد داشت و همکاران ما در دبیرخانه ستاد اربعین پاسخگوی سوالات همکاران گرامی خواهند بود.

محمد معین افشاری

محمد معین افشاری