برگزاری وبینار آموزشی مبانی کنترل کیفی در الکتروشوک، ونتیلاتور، ماشین بیهوشی و پمپ‌ها به همت معاونت درمان

وبینار آموزشی مبانی کنترل کیفی در الکتروشوک، ونتیلاتور، ماشین بیهوشی و پمپ‌ها به همت اداره تجهیزات پزشکی معاونت درمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، وبینار آموزشی مبانی کنترل کیفی در الکتروشوک، ونتیلاتور، ماشین بیهوشی و پمپ‌ها به همت اداره تجهیزات پزشکی معاونت درمان با تدریس مهندس سمیرا کرمی مدیر تضمین کیفیت پلتفرم نوآوری ویتا ویژه کارشناسان و مدیران تجهیزات پزشکی بیمارستان‌های دانشگاه دو‌شنبه 10 آبان 1400 برگزار شد.

در این وبینار به‌صورت عملی به نمایش دستگاه‌ها پرداخته و توضیحات مربوطه ارائه شد. همچنین حداقل الزامات اجباری برای آزمون‌های کیفی تجهیزات پزشکی بیان شد.

الهام  حق شناس

الهام حق شناس