• تاریخ انتشار : 1403/07/28 - 12:06
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری کلاس آموزشی تغذیه سالم به مناسبت روز جهانی غذا در مرکز بهداشت جنوب تهران

کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری کلاس‌های آموزشی تغذیه در مناطق تحت پوشش این مرکز خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، ملیحه جعفری، کارشناس واحد بهبود تغذیه این مرکز گفت: با توجه به شعار روز جهانی غذا، حق داشتن غذا برای زندگی و آینده‌ای بهتر، کلاس‌های آموزشی تغذیه سالم در دبستان پسرانه چنگیز پور، سرا ی محله باغ خزانه و سرا ی محله سجاد برگزار شد.
وی در ادامه افزود: هنگامه مسعود سینکی، کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت پارک بعثت، زهرا گودرزی کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت میثم و الهام عبدالحسینی کارشناس تغذیه، مرکز خدمات جامع سلامت شاه‌آبادی این کلاس‌های آموزشی را برگزار کردند.
در این کلاس‌های آموزشی، در خصوص ارزش مصرف مواد مغذی در صبحانه، پرهیز از مصرف غذاهای شور و شیرین، مصرف متعادل همه گروه‌های غذایی، سبک زندگی سالم برای پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های مزمن غیر واگیر، تغذیه مطلوب برای پیشگیری و کنترل چاقی و اضافه‌وزن، اهمیت دریافت ید، عوارض ناشی از کمبود ید و خطرات استفاده از نمک‌های تصفیه نشده مطالبی ارائه شد.

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران
نگار  دیوبندی