پیام تسلیت سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران در پی درگذشت دکتر لیلا شیربیگی

دکتر سید رضا رئیس کرمی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران در پیامی درگذشت دکتر لیلا شیربیگی، معاون آموزشی دانشکده طب ایرانی و دانشیار طب سنتی ایرانی را تسلیت گفت.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، متن پیام به شرح زیر است:

بقاء، مختص ذات یگانه اوست
با سلام و عرض تسلیت عمیق
با نهایت تأسف و تأثر مطلع شدم که جامعه پزشکی و به ویژه خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی تهران، داغدار از دست دادن بانوی فرهیخته و دانشمند، دکتر لیلا شیربیگی، معاون آموزشی دانشکده طب ایرانی و دانشیار طب سنتی ایرانی شده است.
دکتر شیربیگی، شخصیتی متواضع، مهربان و الگویی برای همکاران جوان بودند. ایشان با دانش و تجربه ارزشمند خود، سهم بسزایی در توسعه و اعتلای طب سنتی ایرانی داشتند.
بدون شک فقدان چنین شخصیت برجسته‌ای، ضایعه‌ای جبران‌ناپذیر برای جامعه پزشکی کشور است.
اینجانب ضمن عرض تسلیت به خانواده محترم، همکاران و دانشجویان آن مرحومه، از درگاه ایزد منان برای آن بانوی دانشمند، رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان صبر جزیل مسئلت می‌نمایم.
دکتر سید رضا رئیس کرمی
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران